Tražimo "Face s plaže": Jednom paru uljepšat ćemo ljeto kreacijama Aleksandra Žarevca!

Foto: Press Foto, Shutterstock, Ilustracija Index

INDEX Rouge često nagrađuje svoje vjerne čitateljice, a sada je red došao i na one koji se trude živjeti zdravo i trenirati redovito!

Tražimo curu i dečka koje ćemo proglasiti "Facama s plaže" te im uljepšati ljeto prekrasnim kreacijama iz najnovije kolekcije Aleksandra Žarevca!

Radi se o badiću i kupaćim gaćama iz najnovije cruise kolekcije hvaljenog hrvatskog dizajnera Aleksandra Žarevca, o čijoj se reviji još danima pričalo.  Aleksandar je osvojio publiku seksi krojevima i zanimljivim linijama koje će savršeno pristajati curama koje su se za ljeto dobro pripremile!

Ne morate biti cura i dečko da bi se prijavili, možete biti i frendovi koji dijele strast prema zdravom življenju!

Što dobivaju naše Face s plaže?

Djevojka će osvojiti atraktivan izrezani crno - bijeli badić, a dečko- crne kupaće gaće u stilu bokserica! Aleksandar će badić i kupaće napraviti po mjeri! Super, zar ne?

Pravila:

1. Sve što trebate napraviti je na adresu rouge@index.hr poslati fotku na kojoj ste ti i tvoj "fit partner" (možete se fotkati u teretani, doma, na plaži, u prirodi...), naznačiti svoje i njegove podatke (ime prezime, datum rođenja, adresa, kontakt telefon) te napisati kako ste zajedno postigli savršenu formu i zašto baš vi zaslužujete naziv "Faca s plaže"!


2. Prijave traju od petka 28.06.2013. do kraja utorka 02.07.2013.

3. Pobjednike proglašavamo u srijedu 03.07.2013., točno u podne!

4. O pobjednicima odlučuje Aleksandar Žarevac i tim Index Rougea.

5. Prijavljeni čitatelji pristaju da se njihove fotke objave na portalu Index.hr

Sretno!