"Becky s dobrom kosom": Ovo su potencijalne ljubavnice repera Jay-Z-ja

Foto: Splash, Getty, Snapchat, JLP, Giphy

TKO je "Becky s dobrom kosom"?
 
Beyonce i navodna nevjera njezinog supruga Jay-Z-ja ne prestaju biti vruća tema svih svjetskih portala. Ona je "bacila bombu" stihovima s novog albuma "Lemonade", a reper mudro šuti, dok cijeli svijet raspravlja o tome s kime je to reper navodno varao pjevačicu.
 
 
Prva se na udaru našla dizajnerica Rachel Roy, bivša supruga reperovog prijatelja i poslovnog suradnika Damona Dasha, koja je slikom na Instagramu dala naslutiti da bi ona mogla biti misteriozna Becky. Naime, Rachel je na Instagramu objavila fotku na kojoj se smije s prijateljicom i napisala: "Dobra kosa, nemamo brige. Ali pokušat ćemo dobiti dobru rasvjetu za selfieje ili osobnu istinu, uvijek. Živite u svijetlu #kraljicebezdrame". Dan nakon toga, otkrila je kako poštuje ljubav, brak, obitelj i snagu te kako misli da ju Beyonce maltretira. Navodno je Rachel bila i uzrok napada Solange Knowles na repera u dizalu, a trojac je prethodno sreo upravo Rachel.
 
 
 
No, danas novi preokret. Jay-Z-jeva štićenica Rita Ora također se našla na udaru, a sve to zbog slike na kojoj je obučena u grudnjak s limunima te oko vrata nosi ogrlicu, s privjeskom u obliku slova "J", koju je objavila na Snapchatu. No, Rita i Jay-Z danas nisu u tako dobrim odnosima, s obzirom da će se pjevačica i njezin mentor uskoro naći na sudu, jer ga je Rita optužila kako ju je njegova izdavačka kuća "Roc Nation" zapostavila i sabotirala njezinu karijeru. Naime, Rita je u 7 godina pjevačke karijere izdala samo jedan album za što krivi čelnike "Roc Nationa" koji su na početku bili jako zainteresirani za nju, a zatim se okrenuli drugim projektima. Tko zna, možda je i uzrok tužbe činjenica kako je Jay okrenuo glavu od nje.
 
 
 
A iako se još uvijek nije službeno prozvala da je ona zapravo Becky, za još jednu reperovu štićenicu, Rihannu, dugo se šuškalo kako mu je puno više od toga te kako je upravo ona ozbiljno poljuljala brak slavnog repera. Službenih dokaza naravno nema, no dobro upućeniji izvore tvrde kako ju Beyonce ne može smisliti, i to s razlogom.
 
 
A radi li se doista o nevjeri ili samo promociji novog albuma, to zna samo slavni par Carter.