Celebrity treneri otkrivaju svoje tajne

SVAKA cura s holivudske A - liste ima svog osobnog trenera, ali samo najslavnije zvijezde imaju čast raditi sa vrhunskim trenerima koji su uspjeli preobratiti tijela slavnih ljepotica kao što su Shakira, Sofia Vergara i Jessica Alba. Za novo izdanje časopisa Allure, nekoliko najslavnijih celebrity trenera otkrilo je trikove uz pomoć kojih njihove slavne klijentice izgledaju tako dobro. "Posudite" ove savjete od slavnih cura i besplatno "izgradite" tijelo iz svojih snova.

1. Važno je pravilo izvoditi vježbe

Iznimno je važno da vježbe izvodite pod pravim kutevima, upozorava Andie Hecker koja je trenirala Natalie Portman za film "Crni labud". Na primjer, ako trbušnjake krivo izvodite, moguće je da će vam trbuščić još više stršati.

2. Nemojte upasti u rutinu


Tracy Anderson, trenerica za koju se poznate zvijezde praktički tuku, savjetuje svoje klijentice da promijene tjelovježbu svakih desetak dana. "Mišići brzo pamte, pa je nužno da mijenjate način tjelovježbe, jer nakon desetak dana vježbe nemaju isti efekt."

3. Brojite pokrete, a ne minute


Kada izvodite neku vježbu, nemojte brojati minute već pokrete. Gunnar Peterson, zadužen za tijela seks bombi Halle Berry i Sofie Vergare kaže: " Ako preskačeš uže, radije broji sto skokova, nego da skačeš deset minuta. Ako brojiš vrijeme, nikada ne znaš točno koliko pokreta si napravila."

4. Dobro je uzeti nekoliko "slobodnih dana"


Ramona Braganza koji trenira sa Jessicom Albom kaže da nije dobro trenirati baš svaki dan. "Vaši mišići reagiraju na vježbe bolje ako ponekad imaju i vremena da se odmore."