Erotski romani koji će vam raspaliti maštu

Foto: Instagram, Promo 

SUNCE vam nije dovoljno vruće? Ove će vas knjige dodatno zapaliti.
 
Po ovim vrućinama samo razmišljamo kako sa sebe skinuti što više odjeće. Kratak je put od tih misli do sanjarenja o ljubavnim avanturama kojih ćemo se sjećati cijeli život. Badići i gola tijela na korak su do vatrenog dodira, a ovi naslovi dovest će vaše tijelo i misli do usijanja. E.L. James svojom je trilogijom otvorila Pandorinu kutiju koju nikada ne želimo zatvoriti. O ne, to nikako! U svakodnevnom životu ne možemo činiti sve ono što želimo, pa zašto se onda ne bismo prepustili najluđim mislima i željama, barem čitajući knjige? Odgovor je jednostavan: za to nema razloga. Sloboda misli naša je osobna stvar i trebamo je braniti svim raspoloživim sredstvima. Evo nekih vrućih naslova:
 
Gospodar – Tara Sue Me
 
Puno se posljednjih godina pričalo o erotskoj fikciji i mnogi su se pitali otkud se pojavila te tako naglo pokorila svijet. No, tsunami ima svoju žarišnu točku koja se nalazi daleko od kasnijih razarajućih posljedica. Romani iz serijala Pokorna jedna su takva točka. Upravo je Tara Sue Me bila inspiracija E.L. James u smišljanju igara dominacije i prepuštanja u svojim romanima. Kritike koje se upućuju ovakvom tipu knjiga upućuju na pogrešan pristup feminizmu. Ako ste žena koja sebe voli i poštuje, onda znate da je vaš zadatak istraživati granice i znati kada se prepustiti vrtoglavom užitku bez grižnje savjesti. Autorica piše autentične BDSM romane u kojima ima toliko strasti da ćete ih poželjeti čitati goli u kadi punoj leda. (Stilus, 49,90 kn)
 
 
Besmrtnici – J.R. Ward
 
Razmislite, što vas najviše navodi na grijeh? Velika je mogućnost da su to sve vrste zabranjenih stvari, čednost i – anđeli. Anđeli su bezgrešni, blagi i nježni, a gledaju vas božanskim pogledom? Krivo! Anđeli su divlji i žele vas uzeti onako kako vas nitko do sada nije uzeo. Autorica serijala o palim anđelima, J.R. Ward, kod nas je postala poznata svojim seksi vampirima. Ovdje se okrenula besmrtnim nebeskim bićima koja su sve samo ne nevina. Da stvari baš ne budu prejednostavne, autorica je u knjige dodala vječnu borbu dobra i zla. Ulozi su visoki, a mi se borimo u sebi… (Znanje, 29,90 kn)
 
 
Djevojka na mjesec dana – Audrey Carlan
 
Jedna od najpopularnijih maštarija je seks sa strancem. To su rekli stručnjaci, a oni sve znaju. Ova je knjiga pravi raj za one koje to uzbuđuje. Iz njezina posve uobičajenog života, splet nesretnih okolnosti jednu će mladu ženu dovesti do situacije da na mjesec dana mora iznajmljivati svoje društvo (i tijelo!) bogatim muškarcima. I tako godinu dana. Osim bogatstva, ti su muškarci – igrom sudbine – i neodoljivi. Ova genijalna premisa u knjizi je dovedena do savršenstva. Svaki mjesec nova ljubavna priča djeluje na čitatelja kao afrodizijak koji se sam obnavlja (perpetum afrodisiacile?) svakih nekoliko desetaka stranica. Pustite da strast provali u vas i okupajte se u sočnim sokovima neznanaca. (Lumen, 129,00 kn)