Internetski flert: Kako uspješno zavesti tipa

FACEBOOK može biti tvoj veliki saveznik, a e-mail i chat usluga pravi alat za osvajanje tipova. Sve što trebaš je kompjuter, malo živaca, i dobar osobni stil. Sve ostalo dolazi samo od sebe.

Vrijeme za pripremu je prednost

Razgovor u četiri oka ima jednu veliku manu: ne možeš razmisliti što želiš reći, nego odgovaraš brzo. Tek se kasnije možeš sjetiti idealnog odgovora koji si mogla dati, a internet je idealno mjesto što se toga tiče. Ako chatate i ne znaš što bi rekla, stani i razmisli, a njemu uvijek možeš reći da si morala do kuhinje.

Možeš lagati do mile volje


Ne govorimo o bitnim stvarima, ali kod flertanja na internetu možeš izmisliti mnogo toga. Tvoja stara trenirka može postati seksi satenski ogrtač, sendvič od podriguše slasni kolač koji si sama ispekla, a kombinirati možeš do mile volje. Kod flertovanja preko tehnologije sve je u stvaranju slika, a ti se potrudi da slika koju vidi bude remek-djelo.

Humor je tvoj najveći saveznik

Smisao za humor je nešto što većina tipova stavlja na vrh liste poželjnih karakteristika kod žena, a cura koja će ga znati nasmijati u virtualnom svijetu, sigurno će mu biti zanimljiva i u onom stvarnom. Uključi mozak i pripremi svoje najbolje fore, jer smijeh je nešto što djeluje kao afrodizijak.

Izbroji do deset


Prije nego što mu odgovoriš, uzmi si vremena, pogotovo ako komunicirate preko inboxa na Facebooku ili preko maila. Chat je druga stvar, no ako su u pitanju poruke na koje nije potrebno odmah odgovoriti, uzmi si vremena i odgovori malo kasnije. Za to ćeš vrijeme smisliti pravi odgovor, a on će se pržiti i čekati te, misleći kako si jako zaposlena i nedostupna.

Pazi sa smajlićima

Smajlići su odlična stvar, no nemoj pretjerivati s njima. Ako baš svaku rečenicu završavaš s veselim smiješkom, djelovat ćeš kao netko tko ih stavlja iz pristojnosti ili jednostavno previše uzbuđeno. U svemu je dobro imati mjeru, pa tako i u smajlićima.

Nemoj odmah otkriti sve o sebi

Održavaj misterij i nemoj mu reći baš sve što ga zanima, jer bi mogao izgubiti interes. Ako želi saznati više o tebi, to može učiniti u četiri oka, a do tada mu daj sitne detalje koji će ga dodatno zaintrigirati.