Jessica Alba u jednom danu prošetala u tri savršena outfita

Foto: Splash

HOLIVUDSKI trend presvlačenja se nastavlja.

Nakon Priyanke Chopre, Lady Gage, Olivije Munn i brojnih drugih slavnih dama koje su nas u proteklih nekoliko mjeseci oduševiti u nekoliko izdanja u jednom danu, sada je to pošlo za rukom i Jessici Albi.

Lijepa glumica jučer je prošetala New Yorkom u tri savršena outfita i dokazala da ima modu u malom prstu. Prvo nas je oduševila u hit komadu sezone - kombinezonu, laskavog kroja, u oker nijansi.

Jessica je neutralni kombinezon podigla jarkocrvenim natikačama koje je bojom uskladila i noktima na nožnim prstima, a look je upotpunila bijelom torbicom, zlatnim okruglim naušnicama i sunčanim naočalama pravokutnog oblika. Zatim se preodjenula u jednu klasičnu kombinaciju, ali u modernom izdanju.

Frizura i sunčane naočale su ostale iste, a nosila je običnu bijelu majicu koju je uvukla u trendi traperice sa širokim ravnim nogavicama i visokim strukom, te predimenzionirani sako koji je također po posljednjoj modi. Na nogama je imala sandale s platformom koje je bojom uskladila s remenom te je svemu dodala i kombiniranu bijelo-bež torbicu. Slične formule držala se i pri slaganju svog posljednje outfita u danu.

Glumica je napustila New York također u kombinaciji obične majice, trendi traperica i sakoa, a look je ovoga puta upotpunila i bluzom koju je svezala preko ramena te je sandale zamijenila bijelim robusnim tenisicama. Kosu je na kraju dana raspustila i promijenila sunčane naočale, a ponovo je nosila torbu u bijeloj boji.

Koji vam se outfit najviše sviđa?