Otkriven misteriozni zdravstveni problem Joeja Manganielloa

Foto: Splash News, Giphy

PREZGODNI glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema.


Prije nekoliko dana, jedan od najzgodnijih holivudskih frajera i suprug prelijepe glumice Sofije Vergare, Joe Manganiello, iznenada je odustao od snimanja serije "Six", ali i otkazao dolazak na jedan humanitarni događaj.



Vijest je iznenadila brojne obožavatelje, s obzirom da je spomenuti projekt već krenuo u produkciju, a 39-godišnji glumac je često u intervjuima isticao kako mu se jako veseli.

Radi se o akcijskoj, vojnoj drami, koja prati bratstvo Navy SEAL Six Team-a, a zvijezda serije "True Blood" trebao je igrati njihovog zapovjednika. Spomenuti tim patrolira afričkim selima, čije stanovnike želi zaštititi od nigerijske islamističke skupine Boko Harama.

Kako to obično biva u Hollywoodu, odmah su počele kružiti priče kako njegovo zdravstveno stanje nije baš najbolje, no tada se nagađalo kako se radi o fizičkoj iscrpljenosti. No, nova saznanja otkrila su kako je problem ipak u nečem drugom.



Naime, glumac ima upalu slijepog crijeva, zbog čega je završio i na operacijskom stolu, a još je prošlog vikenda bio u bolnici.

Uz njega je i njegova 4 godine starija supruga Sofia, za koju je Joe također često isticao kako ga je spasila iz pakla alkohola. Naime, Joe se 13 godina borio s tom ovisnošću.

Želimo mu brz oporavak!