Rob Kardashian napokon se vraća u obiteljski reality show?

Foto: JLP, Giphy

2016. bit će njegova godina.

Rob Kardashian već se godinama bori s depresijama te vodi tešku bitku s kilogramima, no čini se kako je čvrsto odlučio kako će 2016. godina biti godina njegovog povratka.

Njegove planove otkrila je mama Kris Jenner, koja je otkrila kako je njegovo zdravstveno stanje sada puno bolje, iako mu je dijagnosticiran dijabetes, no Rob navodno ima puno snage i volje za dalje, iako se to nije tako činilo.

"Iza njega je godina u kojoj je on samo htio odmarati. Nije mu bilo dobro, no sve sada ide na bolje. On je itekako uključen u obiteljski život, iako ga nema više u sklopu reality showa. No, on je uvijek tu negdje, viđam ga svaki dan", otkrila je Kris.

Na pitanje znači li to da se Rob vraća na male ekrane, mozak operacije Kardashain, kako joj često tepaju mediji, otkrio je pozitivne vijesti. "On se želi vratiti i nastaviti snimati show, nije da to nije htio i ranije, samo se nije osjećao dobro", odgovorila je.

A šuška se kako Rob nije htio više imati posla sa svojom obitelji i njihovom medijskom "prostitucijom", no mišljenje je promijenio nakon što mu je ponuđeno 2 milijuna dolara za povratak. Iako njegove sestre imaju puno unosnije ugovore za reality show, ni 2 milijuna nije loša zarada.

No, uz reality, Rob i dalje radi na svojoj liniji čarapa pa u svakom slučaju nije da mora žicati mamu za džeparac.

Kako god bilo, slavnom relity showu definitivno nedostaju njegove opaske, kada su u pitanju odluke sestara Jenner-Kardashian, kojima nas je Rob znao itekako nasmijavati.