Što "Wonder Woman" jede za doručak?

Foto: Rex, Instagram
 
Otkad je utjelovila stripovsku junakinju Wonder Woman, glumica Gal Gadot odjednom se našla u centru pozornosti. 
 
Njeno vrijeme tek stiže, a ova očaravajuća 31-godišnja Izraelka, koja u filmu premlati svakoga tko joj se nađe na putu, u stvarnom je životu odslužila dvije godine vojnog roka, iza sebe ima i laskavu titulu missice, bavi se plesom te je majka dviju djevojčica.
 
 
Moglo bi se reći kako je filmska "Wonder Woman" to i u stvarnom životu, a baš zato nas je zanimalo što pokreće ovu "super ženu", pa smo istražili njene prehrambene navike.
 
Nikad ne preskače doručak
 
 
Osim što dan uvijek započinje zdravim obrokom koji najčešće uključuje jaja, voće i kavu, glumica se trudi i svoje kćeri podučiti važnosti zdrave prehrane.
 
"Želim biti sigurna da je ono što moje kćeri unose u tijelo dobro za njih", rekla je glumica za časopis Marie Claire. "Zato svakog jutra zajedno pravimo smoothieje s bosiljkom, celerom, zelenim jabukama i đumbirom, ali i svim drugim zdravim sastojcima koji nam se nađu pod rukom."
 
Radi vlastite "grickalice"
 
 
Čak ni "superjunakinje" nisu imune na napadaje gladi u sitnim noćnim satima. Ipak, Gal tada ne navaljuje na čips, kao većina nas, već se na vrijeme pobrine da ima spremnu zalihu zdravih grickalica, poput narezanog voća, povrća i popularnog avokado tosta. 
 
Svjesna je važnosti proteina i povrća
 
 
"Jedem puno ribe i piletine te se brinem da bar 30-40 posto svakodnevne prehrane moje obitelji čini kuhano i sirovo povrće," otkrila je Gadot.
 
Ako joj se jede sladoled, onda će ga i pojesti
 
 
Kada ne glumi superjunakinju u filmu, Gal je samo obična žena, kojoj je ponekad zaista teško odoljeti nekoj poslastici ili masnom hamburgeru. Kada se to dogodi, glumica se ne pokušava suzdržati, nego se počasti s onim za čim žudi, a jedino na što pazi je da porcije ne budu prevelike. 
 
Pije puno vode
 
 
Gal je još jedna od mnogih žena koja svojom figurom potvrđuje koliko je voda važna za ljepotu, ali i zdravlje. Za sebe kaže da pije "galone vode" dnevno, a pogotovo ako zastrani s nekom nezdravom hranom, kako bi dovela organizam u balans.