Tri stajliš Zagrepčanke uvjerit će vas da uložite u najlaskavije hlače sezone

Foto: Luka Šangulin/Index

IAKO su u modi već nekoliko sezona, hlače i traperice na trapez ove su godine dosegle vrhunac popularnosti.

Iako su se nosile i početkom milenija, sada su se vratile u originalnoj formi iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, odnosno s popratnim visokim strukom zbog čega u njima svačije noge djeluju vitkije i duže, a figura ženstvenije. A koliko su laskave (ali i popularne), proteklog su tjedna potvrdile tri stajliš dame koje smo uočili na zagrebačkoj špici, od kojih su ih dvije iskombinirale s cipelama s visokim potpeticama koje su dodatno pridonijele dojmu. 

Jedna od njih je traperice na trapez iskombinirala s crnim kožnim kaubojkama na špic s visokom petom, dugom pletenom dolčevitom, balonerom koji je prebacila preko ramena, smeđom torbicom i bež šeširom s velikim obodom te je složila besprijekoran retro stajling.

Druga je odabrala baršunaste crne hlače na trapez koje zbog laganije tkanine djeluju lepršavije i efektnije od traper modela te su, osim za dnevne, primjerene i u svečanijim, večernjim prilikama.

I ona ih je iskombinirala s čizmicama s visokom petom, dok su obična bijela majica i sjajna pernata jakna savršeno upotpunile njezin elegantni look.

A da je laskavi efekt prisutan i bez visokih štikli, potvrdila je dama koja je traper trapezice iskombinirala s tenisicama.

Jakna koja naglašava struk svakako je doprinijela boljem dojmu te potpomogla stvaranju iluzije ženstvene figure pješčanog sata, ali i bez dodatnih trikova, ovaj kroj hlača uvijek jamči dobar dojam.