Vodimo vas na predstavu "Leap of faith"!

ZAGREBAČKI plesni centar i Index Rouge vode te na predstavu "Skok u prazno/Leap of faith"! Predstava će se održati sutra, u četvrtak 6. listopada 2011., u Zagrebačkom plesnom centru s početkom u 20 sati. Sretnu čitateljicu koja prva na zid naše Facebook stranice napiše kako se zove autor ove zanimljive predstave, nagrađujemo s dvije ulaznice!

O predstavi:

"Leap of faith" fraza je koja se upotrebljava za čin vjerovanja ili prihvaćanja nečeg neopipljivog, neuvjerljivog ili bez znanstvenog dokaza.

Doživljaj "skoka u prazno" je individualan i govori o odnosu sa samim sobom. U želji da se postigne osjećaj punine ili praznine, tijelo iskače, prodire u prostor i vrijeme, kako bi se oslobodilo straha i izašlo iz već naučenog i neosviještenog tempa kretanja te reakcija i "ne-akcija". Stvara se potreba i želja za ponavljanjem, ispitivanjem i proživljavanjem postojećih, prošlih i budućih odnosa koji zrcale individualne akcije u traženju sebe. Nameće se pitanje: "Želimo li se uopće naći?".

Autorica i koreografkinja ove predstave je Aleksandra Mišić, a izvode je Iva Čevizović, Elvis Hodžić i Aleksandra Mišić.

Na zid naše Facebook stranice napiši tko je autor predstave "Skok u prazno/Leap of faith" i osvoji upad za dvije osobe!! Sretno!