Beats najavio Solo Buds slušalice. Koštat će 90 eura

Foto: beatsbydre.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLEOV Beats upravo je najavio dva nova proizvoda: Beats Solo Buds i Beats Solo 4 slušalice. Prema brendu, oba proizvoda donose inovacije u dizajnu i tehnologiji, ciljajući na poboljšanje korisničkog iskustva u slušanju glazbe.

Beats Solo Buds

Beats Solo Buds su bežične slušalice koje nude do 18 sati trajanja baterije. Pružaju "impresivan Beats zvuk u najmanjem kućištu koje smo ikada napravili", izjavila je tvrtka u priopćenju za tisak.

Nemaju značajku aktivnog poništavanja buke (ANC), ali marka tvrdi da slušalice Solo Buds, unatoč tome, pružaju dobru izolaciju okolnog zvuka. Još jedan mogući nedostatak je što kućište ne omogućuje punjenje baterije.

Drugim riječima, nakon što se slušalice isprazne, potrebno ih je staviti u kućište i ponovno napuniti preko USB-C kabela. Kompatibilne su i s iOS-om i Androidom te dolaze u četiri boje: mat crnoj, sivoj, ljubičastoj i transparentno crvenoj. Na europskom tržištu koštat će 89.95 eura, a u prodaji će se naći u lipnju. Više o njima doznajte ovdje.


Beats Solo 4

Nova verzija najprodavanijih Beats slušalica je stigla, a teže samo 217 grama. "Nećete ni primijetiti da ih nosite", tvrdi marka. Nude do 50 sati trajanja baterije i personalizirani prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem pokreta. "Solo 4 vas uranja u glazbu, filmove i igre za doista interaktivno surround zvučno iskustvo", pojašnjava marka.

Ni one nemaju aktivno poništavanje buke. Kompatibilne su i s iOS-om i Androidom te se s uređajima mogu povezati preko Bluetootha, USB-C kabela i 3.5 mm audiokabela. Ovo posljednje znači da možete uživati u reprodukciji čak i kada se baterija isprazni.

Na njima se nalazi gumb B koji omogućuje upravljanje glazbom, prihvaćanje poziva ili aktiviranje glasovnog asistenta. One su već dostupne za kupnju na pojedinim tržištima, a u Njemačkoj koštaju 229.95 eura. Dolaze u tri boje: mat crnoj, plavoj i nježno ružičastoj. Možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više