"Čestitam ti na novom poglavlju": Pamela Anderson suvlasnica je kozmetičkog brenda

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BUDUĆI da se u javnosti redovito pojavljuje bez imalo šminke, nije neočekivano što je Pamela Anderson zakoračila u industriju njege kože. Brend Sonsie je izvorno osnovala manekenka i influencerica Marie von Behrens-Felipe, a Anderson ga je nedavno kupila, čime je ušla u vlasničku strukturu brenda.

"Jedva čekam"

Anderson već neko vrijeme radi s tvrtkom iza kulisa, a razvila je i svoje proizvode unutar brenda koji će tek stići u prodaju. Još nije poznato o kojim je proizvodima riječ. Kalifornijski brend je inače popularan zahvaljujući svojem pristupu osnovama i propagiranju jednostavnog režima njege kože.

"Jedva čekam probati proizvode", "Jedva čekam vidjeti što će jedinstven stil Pamele Anderson donijeti tvrtki", "Jedva čekam isprobati tvoju liniju", "Čestitam ti na novom poglavlju", "Predivna", "Pamela sve radi s puno ljubavi", neki su od komentara na Instagramu.

U ponudi brenda trenutno se nalaze tri proizvoda: Sonsie Super Serum (serum za hidrataciju, Basic Balm (balzam za usne) i Multi Moisture Mask (višenamjenska maska). Moguće ih je kupiti odvojeno ili kao set.

Cilj brenda je ponuditi osnovne proizvode za njegu koji bi trebali odgovarati većini potrošača zahvaljujući jednostavnim sastojcima, a i jednostavnom pakiranju.

Sonsie set za njegu, 151.95 eura

Pročitajte više