Cvjetni set posuđa iz H&M-a osvojio društvene mreže, jasno nam je i zašto

Foto/Screenshot: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREKRASAN set posuđa iz H&M-ove kolekcije kućnih detalja osvojio je srca korisnika društvenih mreža diljem svijeta. S obzirom na popularnost ovog seta, nije ni čudo što je postao predmet žudnje mnogih ljubitelja estetskih i funkcionalnih detalja za dom.

@interiorundco NEW IN - @H&M Home inspiration CW 🦢🤍 #unpacking #unboxing #plates #tablesetting #newin #newinhmhome #newinhm #decoration #decorationideas #fy #foryou #fyp #viral ♬ Originalton - interiorundco
@ayseranahome Tablesetting🪄 . . . . #tablesetting #hmhome #hm #homedecor #newin #plate #viral #simple #minimaal #beigeaesthetic #beigelovers #traverten #details #ranunculus #flower #todaytrending ♬ Idea 7 - Gibran Alcocer

Ovaj set posuđa ističe se svojim elegantnim dizajnom i cvjetnim motivima, stvarajući ugodan i svjež proljetni osjećaj u kuhinji ili blagovaonici. Tanjuri, male zdjelice i posude za jaja dolaze u obliku cvijeta, što ih čini savršenim dodatkom za bilo koji stol.

Korisnici TikToka opisuju ovaj set kao prekrasan i neodoljiv. S popularnošću koja se brzo širi, ne iznenađuje da su tanjuri i zdjelice već rasprodani na H&M-ovoj internetskoj stranici. No, još uvijek su dostupne posude za jaja po cijeni od 12.99 eura za dva komada.

Posude za jaja u pakiranju od 2 komada, cijena je 12.99 eura

Cijena većih tanjura iznosi 14.99 eura, dok su manji tanjurići dostupni po cijeni od 7.99 eura. Za zdjelicu iz kolekcije potrebno je izdvojiti 7.99 eura.

Tanjur, cijena je 14.99 eura

S obzirom na ogromnu potražnju za ovim setom, očekujemo da će H&M uskoro obnoviti zalihe kako bi svi zainteresirani mogli uživati u ovim prekrasnim komadima.

Pročitajte više