Dior izbacio skejterske tenisice. Ljudi pišu: Najljepše koje sam vidio

Foto: dior.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIOR je ovoga mjeseca lansirao ograničenu seriju od čak šest verzija B9S tenisica koje su inspirirane skejterskom kulturom, ali i couture duhom kuće. Neonski žuta varijanta dostupna je isključivo online, dok su druge varijante neutralnije i u manje upečatljivim bojama, uglavnom sivim, bež i plavim tonovima. 

Ove tenisice imaju i NFC čip, koji vlasnicima omogućava pristup platformi za dobivanje digitalnog certifikata autentičnosti. No tu članovi dobivaju i insajderski pogled na modnu kuću prateći svaki korak procesa izrade i ekskluzivni prvi pogled na nadolazeća lansiranja tenisica.

Prepoznatljiv uzorak

Prepoznatljiv uzorak ove modne kuće krasi sve modele tenisica, tu su i široke vezice kod pojedinih modela, a tenisice su izrađene od kože, satena ili tvida. Svaka tenisica dizajnirana je s debelim, jastučastim jezikom i pripadajućim jastučićem za petu, a detalji robne marke koji ukrašavaju verzije od kože, satena i tvida malo se razlikuju. 

Marka je podijelila video nastanka i fotografije tamnoplave verzije od tvida na svom Instagramu. "Opsjednuta sam", "Savršene", "Vau", "Lijepe su", "Super su", "Najljepše tenisice koje sam vidio", neki su od komentara onih kojima su se svidjele. 

Sve modele i cijene možete vidjeti ispod. 

Dior B9S, 2200 eura
Dior B9S, 1760 eura
Dior B9S, 2200 eura
Dior B9S, 2200 eura
Dior B9S, 1760 eura
Dior B9S, 1760 eura

Pročitajte više