Stan od 104 m2 s garažom u Zagrebu prodaje se za 170.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao stan u Zagrebu, u Podsljemenskoj zoni, u naselju Mikulići, od 104 kvadrata i s garažom koji se prodaje za 150.000 eura, odnosno s garažom za 170.000 eura. 

Vrt od 107 kvadrata

Ovaj trosobni stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade koja je izgrađena 2002. godine te nema lift. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a, ostave, hodnika i terase. Stanu pripada vrt površine 107 kvadrata. 

Potrebna adaptacija

U oglasu je istaknuto da je stanu potrebna adaptacija te da je kupnja garaže od 23 kvadrata obavezna. Nadalje, naglašeno je da se u neposrednoj blizini nalazi javni prijevoz, trgovina, vrtić, škola, Dom zdravlja i drugi bitan sadržaj. 

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotki niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više