Genijalan poklon: Društvena igra Ginopoly razveselit će sve ljubitelje gina

FOTO: Ivana Dobrovoljec

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAPOČEO je najljepši mjesec u godini, što znači da su gradske ulice, trgovi i parkovi zablistali u svom najboljem izdanju okupani milijunom šarenih lampica i ukrasa. 

Trgovci su pak uredili izloge svojih trgovina da bi se uklopili u blagdansku atmosferu, privukli zainteresirane kupce, ali su i u svoj asortiman dodali prave božićne poslastice. Jedna od takvih trgovina je i L'Erotic House of Gin and Spices, poznata po bogatoj ponudi hrvatskih ginova i unikatnih homemade začina za isti. 

Atraktivne božićne kuglice sa začinima i ginom

Sami proizvode svoje dehidrirano voće i maksimalno se trude surađivati s domaćim uzgajivačima. Prodavaonica je zablistala u pravom božićnom ruhu, a Djed Božićnjak je sa sobovima okupirao prodavaonicu. 

Što se tiče božićnog asortimana, nude atraktivne božićne kuglice napunjene dehidriranim voćem i začinima koje, osim što su privlačne, ljubiteljima gina, idealan su poklon za nadolazeće blagdane.

Degustiranje svih vrsta gina

Osim njih, tu je i zabavna društvena igra Ginopoly, originalno osmišljena od strane tvoraca brenda po uzoru na popularan Drinkopoly, uz koje će svako druženje biti popraćeno smijehom i nezaboravnim trenucima. 

No to nije sve. Svojim kupcima omogućili su i degustiranje svih vrsta ginova, kako bi se lakše odlučili za onaj koji je pravi izbor za njih. Uz njih kupci će također moći kušati i kuhano vino. 

Cijene su:

  • Božićna kuglica (dehidrirano voće/začin/gin): 70 kuna (9.29 €)
  • Božićna kuglica (dehidrirano voće/začin): 50 kuna (6.64 €)
  • Božićna kugla (začini u staklenci/gin 0.05): 90 kuna (11.95 €)
  • Ginopoly: 210 kuna (27.87 €)

Popularna zagrebačka gin lokacija nalazi se na trešnjevačkoj adresi: Maruševečka 8. Vrata trgovine za sve zaljubljenike u jedno od najtraženijih pića današnjice otvorena su od ponedjeljka do petka od 10 do 20 sati, a subotom od 10 do 15 sati.

Pročitajte više