"Jako slatko i super radi." Alat za razdvajanje jaja pravi je hit

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUHINJA je odlično mjesto za eksperimentiranje s različitim alatima. Neki se ljudi muče s odvajanjem bjelanjka i žumanjka, tako da postoje alati i za tu svrhu, a sve su kreativniji. Tiktokericu Lindu s @linder_surprise oduševili su silikonski alati za razdvajanje jaja u obliku životinja.

"Ovo je tako slatko"

"Ovo su alati za razdvajanje jaja. Imam žabu, ribicu i malu svinju. Evo kako rade", rekla je Linda na početku videa, u kojem je pokazala kako funkcioniraju. Usisnom silom ovi mali alati izdvoje žumanjak te ga sami spuštate kamo želite. Korištenje je vrlo jednostavno, a Linda je sve odradila u par poteza.

@linder_surprise these are so cute!! 🥚🐡🐸🐷🥚 Find these on Amazon ➡️ Peleg Design Silicone Egg Separator #fyp #eggyolkseparator #kitchengadgets ♬ original sound - Linda

"Obično ih razdvojim u ljuski, ali ovo je tako slatko", "Lijepo", "Zašto sam se vratila na ovaj video?" neki su od komentara na TikToku. Odgovorili su joj i iz brenda Peleg Design, čije je alate koristila: "Drago nam je da ti se sviđaju."

"Zaista sjajno razdvaja"

Na Amazonu ovaj alat ima ocjenu 4.5, a recenzije su vrlo pozitivne: "Izgleda duhovito, a zaista sjajno razdvaja jaja. Čisti se lako i higijenski u perilici", "Jako mi olakšava razdvajanje jaja", "Više mi nije problem razdvajati jaja", "Jako slatko i super radi", "Klasično razdvajanje jaja je brže, ali nije ovako zabavno".

Alati su izrađeni od silikona, maleni su i mogu se prati u perilici posuđa. Pažljivo i lako usisavaju žumanjak a da ga ne oštete. Zahvaljujući simpatičnom dizajnu i jednostavnosti korištenja, mogu ih koristiti i djeca.

Peleg Design alat za razdvajanje jaja u obliku svinje, Amazon, od 12.99 eura
Peleg Design alat za razdvajanje u obliku žabe ili ribe, Amazon, 12.99 eura 
Chefclub Kids alat za razdvajanje jaja u obliku kokoši, Amazon, 9.90 eura

Pročitajte više