Kendall Jenner oduševila u bikiniju marke Calzedonia: "Vau"

Foto: calzedonia.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SESTRE Kardashian ove godine već su pokazale brojne kupaće kostime, kako na plaži tako i u reklamnim kampanjama. Od Kourtney Kardashian, koja je privukla pažnju u vintage Dior bikiniju, do Kim Kardashian, koja je nedavno predstavila nove modele iz svoje najnovije SKIMS Swim kolekcije.

Kendall je serijom fotografija najavila partnerstvo s Calzedonijom

Kendall Jenner pridružila se sestrama i zasjala u zelenom bikiniju marke Calzedonia, čime je najavila partnerstvo s talijanskom modnom kućom. Službene fotografije kampanje, koje je snimio Cameron Hammond, prikazuju Kendall na plaži i uz bazen u maslinasto zelenom bikiniju s trokutastim gornjim dijelom i donjim dijelom brazilskog kroja.

"Vau", "Gdje mogu kupiti taj bikini? Volim ga", "S takvim tijelom ja ne bih nikada nosila odjeću", "Kako netko može biti tako lijep", "Ima savršeno tijelo. Kraljica", "Želim taj bikini", "Jako lijepo", "Kupila sam toliko njihovih kupaćih kostima prošle godine u Italiji, jako ih volim", "Ikona", "Fantastično", neki su od komentara na Instagramu. 

Još uvijek je na stanju

Trokut bikini top (32 eura), bikini brazilke s vrpcama (21.90 eura), Calzedonia

Najbolji dio ove suradnje je što Kendallin bikini još uvijek možete kupiti. U sklopu svoje najnovije kolekcije Calzedonia nudi i nekoliko dodatnih boja istog satenskog sjaja. Cijena gornjeg dijela bikinija je 32 eura, dok donji dio brazilskog kroja košta 21.90 eura. Bikini možete pogledati ovdje

Pročitajte više