Kombinacija boja koju Gwyneth Paltrow koristi u svojoj kuhinji dominirat će 2024.

Foto/Screenshot: Instagram/hm.com/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PLAVA i bijela su klasika u svijetu boja, donoseći oštar, čist, svijetao i energičan izgled s prizvukom šarenila i neutralnosti. Stoga nije iznenađujuće što je Gwyneth Paltrow odabrala ovu kombinaciju za svoju kuhinju.

Glumica i osnivačica Goopa, Gwyneth se odlučila za bijele ormariće i plavu pozadinu od portugalskih pločica. Mat bijeli finiš pruža osjećaj ugode, dok suptilni uzorak pločica stvara umirujući, a opet vizualno zanimljiv kontrast. Rezultat je svježa i prozračna kuhinja koja privlači pažnju.

Ukrasiti kuhinju plavom i bijelom bojom uvijek je odlična ideja

Dizajneri interijera također hvale Gwynethinu viziju bijele kuhinje. Jove Meyer, poznati dizajner iz New Yorka, rekao je za časopis Homes & Gardens: "Impresioniran sam plavim portugalskim pločicama u kuhinji Gwyneth Paltrow. One su moderno-povijesni spoj koji izdaleka djeluje čisto i suvremeno, s blagom bojom koja savršeno osvježava kuhinju, dok im ručno oslikani detalji dodaju poseban šarm. Bijeli ormarići savršeno nadopunjuju pločice, dajući im suvremen izgled i istovremeno ističući plavu boju."

Ako želite postići sličan učinak u svom domu, to može biti lakše nego što mislite. Nicholas Kaiko, poznati dizajner interijera, savjetuje: "Ključ je postići ravnotežu između uzorka i boje. Ako se odlučite za hrabre pločice, važno je da ostali elementi budu neutralni kako bi pločice došle do izražaja. Također, važno je prilagoditi pločice s ostatkom kuhinje kako bi se izbjegla vizualna gužva."

Ukrasiti kuhinju plavom i bijelom bojom uvijek je odlična ideja. Bez obzira na to koristite li plave pločice ili dodajete plave detalje na prozirne ormariće, ta kombinacija boja može osvježiti bijelu kuhinju i podići je na novu razinu.

Izdvojili smo nekoliko detalja u plavoj boji koje će unijeti poseban šarm u prostor.

Porculanska posuda za posluživanje, cijena je 19.99 eura
Srednji tanjur od porculana, cijena je 7.99 eura
Kuhinjske krpe s printom u pakiranju od 2 komada, cijena je 9.99 eura

Pročitajte više