Kupci kažu da izgledaju mlađe nakon korištenja ove kreme za područje oko očiju

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA riječima kupaca, Neutrogena Rapid Wrinkle Repair krema za područje oko očiju s dodatkom retinola učinila je da izgledaju mlađe u samo mjesec dana.

Ova krema za njegu područja oko očiju sadrži retinol, koji pomaže u smanjenju vidljivosti finih linija, bora i tamnih mrlja te pruža hidrataciju hijaluronskom kiselinom i glicerinom.

Kupci su izrazili svoje oduševljenje, ističući da ovaj proizvod "brzo hidrira njihove podočnjake dok istovremeno smanjuje vidljivost finih bora". Jedan od zadovoljnih korisnika napisao je na Amazonu: "Ova krema je gotovo potpuno uklonila moje bore ispod očiju i podočnjake". Kupac u svojim četrdesetima se složio s ovim mišljenjem, istaknuvši da su njegovi podočnjaci "nepostojeći" i da je "koža oko očiju puno svjetlija" nakon upotrebe proizvoda.

Jedan kupac u svojim pedesetim godinama je objasnio da ne može bez ove kreme te da, kada je koristi, "ljudi zaista misle da je u kasnim tridesetima ili ranim četrdesetima".

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream, cijena je 38.03 € (286.54 kn)

Odgovara i onima s osjetljivom kožom

Iako retinol može izazvati zabrinutost kod osoba s osjetljivom kožom, čak i kupci s osjetljivom kožom kažu da su zadovoljni rezultatima. Jedan kupac koji je ranije doživio negativne reakcije na druge kreme za područje oko očiju sada tvrdi da nikada više neće koristiti ništa osim ove kreme. 

Pročitajte više