Lenovo radi na sljedećoj generaciji uređaja Legion Go

Foto: lenovo.com (na fotki nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LENOVO je nedavno potvrdio da radi na novom modelu Legion Goa, popularnog prijenosnog uređaja za igranje. Clifford Chong, menadžer za kategoriju igara za Aziju i Pacifik u Lenovu, tijekom neformalnog razgovora na događanju Lenovo Innovate u Bangkoku otkrio je planove za Legion Go 2.

Iako zapravo nije puno otkrio, Chong je naglasio da će nova verzija uključivati "još više značajki" kao i to da će one biti "bolje" nego na prethodnom modelu. Što je točno rekao, možete vidjeti u videu, koji je putem YouTubea podijelio novinar Chris Stead. 

Legion Go istaknuo se zahvaljujući svom velikom ekranu

Legion Go se istaknuo u industriji zahvaljujući svom velikom 8.8-inčnom ekranu, što je naglasio Chong u razgovoru. Uz veliki ekran, Chong je spomenuo i daljnja ulaganja u razvoj uređaja, s fokusom na poboljšanje korisničkog iskustva i dodavanje novih funkcija, prenosi Windows Central.

Najave o uređaju Legion Go 2 dolaze u isto vrijeme kada i ASUS planira svoj ROG Ally 2, što upućuje na to da bi tržište prijenosnih uređaja za igre moglo postati još konkurentnije. Legion Go 2 još uvijek je u ranoj fazi razvoja te se o detaljima ne zna mnogo, no Lenovo jasno stavlja do znanja da vidi veliki potencijal u kategoriji prijenosnih igraćih uređaja.

Pročitajte više