Nintendo upravo ima odličnu akciju. Cijene su pale i do 75%

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINTENDO je odlučio započeti novu godinu sjajnom rasprodajom koja donosi popuste do 75%, a trajat će do 14. siječnja 2024. godine. Tako da mnogi imaju dovoljno vremena da u košaricu stave igre za svoj Switch koje su priželjkivali neko vrijeme.

Na rasprodaji se može naći mnogo igara poput EA Sports FC 24, Hogwarts Legacy Digital Deluxe Edition, Mario Party Superstars, Among Us, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Monopoly za Nintendo Switch, Disney Illusion Island, Unravel Two, Sonic Frontiers i druge. Izdvojili smo nekoliko zanimljivih ispod. 

Return to Monkey Island

Ron Gilbert nastavlja priču o legendarnim avanturističkim igrama The Secret of Monkey Island i Monkey Island 2: LeChuck's Revenge razvijenim u suradnji s Lucasfilm Games. 

Prošlo je mnogo godina otkako je Guybrush Threepwood posljednji put ušao u intelektualnu bitku sa svojim neprijateljem, zombi piratom LeChuckom. Njegova prava ljubav Elaine Marley skrenula je svoj fokus s vladanja, a sam Guybrush je zalutao i neispunjen je.

Razlog tomu je što nikada nije pronašao tajnu Monkey Islanda. Mladi gusarski vođe predvođeni kapetanom Madisonom smijenili su staru gardu s vlasti, Melee Island proživljava najgore dane, a slavni biznismen Stan zatvoren je zbog kriminala povezanog s marketingom.

Zafrkavajte se sa starim prijateljima i novim licima, otisnite se na pučinu i istražite novo i nepoznato dok se izvlačite iz teških nevolja. Igra je ovo pametnih zagonetki, bizarnih situacija i razornih odgovora. 

Cijena igri snižena je za 40% pa sada košta 14.99 eura. 


Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition

Hogwarts Legacy je impresivan akcijski RPG otvorenog svijeta smješten u svijet prvi put predstavljen u knjigama o Harryju Potteru. Sada možete preuzeti kontrolu nad akcijom i biti u središtu vlastite avanture u ovom svijetu čarobnjaka.

Doživite Hogwarts 1800-ih, steknite saveznike, borite se s mračnim čarobnjacima i na kraju odlučite o sudbini svijeta čarobnjaka. Vaše nasljeđe je ono što od njega napravite. 

Cijena ovog bundlea je sada snižena za 30% pa iznosi 48.99 eura. 


Disney Illusion Island

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck i Goofy kreću u novu avanturu kako bi pronašli tri čarobne knjige i spasili tajanstveni otok Monoth. Upoznat ćete neobične saveznike i opasne neprijatelje dok igrate sami ili s do tri prijatelja.

Doživite potpuno novu avanturu Mickey & Friends s ručno crtanom animacijom, potpuno orkestriranom originalnom glazbom i izvedbom autentičnih glasovnih talenata.

Cijena igre je snižena za 30% pa sada iznosi 27.99 eura. 


Red Dead Redemption

Western avantura u kojoj glavnu ulogu ima bivši odmetnik John Marston. Kada savezni agenti zaprijete njegovoj obitelji, on je prisiljen upustiti se u lov na bandu kriminalaca koje je nekoć nazivao prijateljima. 

Doživite Marstonovo putovanje prostranstvima američkog Zapada i Meksika dok se bori da zakopa svoju krvavu prošlost.

Cijena igre je snižena za 30% pa sada iznosi 34.99 eura. 


The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition

U ovoj igri vi ste Geralt od Rivije, plaćenik ubojica čudovišta. Pred vama stoji ratom razoreni kontinent pun čudovišta koji možete istraživati ​​po želji. Vaš trenutni ugovor? Traženje Ciri - Djeteta proročanstva, živog oružja koje može promijeniti svijet.

Kompletno izdanje sadrži osnovnu igru, koja nudi ogromnu, više od 100 sati dugu avanturu otvorenog svijeta, kao i oba svoja masivna proširenja priče: Hearts of Stone & Blood and Wine vrijedna dodatnih 50 sati igranja.

Cijena igre snižena je za 60% pa sada iznosi 23.99 eura. 


LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Doživite nezaboravne trenutke i neprestanu akciju iz svih devet filmova sage o Skywalkeru ponovno osmišljenih s prepoznatljivim LEGO humorom. Digitalno izdanje uključuje ekskluzivni klasični lik Obi-Wan Kenobija koji se može igrati.

Cijena igre snižena je za 70% pa sada iznosi 17.99 eura. 

Kompletnu ponudu ovog sniženja možete vidjeti u Nintendovom eShopu kao i ostale igre na drugim akcijama. 

Pročitajte više