Nothing otkrio nove slušalice koje će lansirati u travnju. Stižu i još 2 telefona

Foto: nothing.tech

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NAJAVI objavljenoj jučer na društvenim mrežama, tvrtka Nothing otkrila je svoje planove za lansiranje novog proizvoda 18. travnja. 

Na X-u (ranije poznatom kao Twitter), tvrtka je objavila sliku bube i žabe zajedno s porukom "Play Date". U objavi stoji: "Želite li čuti više? Ne propustite naš sljedeći community update." Ovo nije prvi put da Nothing koristi sliku bube kako bi najavio novi proizvod. Prošle godine, ista slika korištena je prije lansiranja Nothing Ear (2). Slično, slika bubamare bila je ključni dio marketinške kampanje za Nothing Ear (1) slušalice. Stoga možemo očekivati lansiranje novih audio proizvoda.

Dva nova Nothing telefona

9to5Google prenosi i da 2024. godine dolaze još dva Nothing telefona pod kodnim imenima PacmanPro i Tetris. PacmanPro bi prema 9to5Google mogao biti nova verzija Nothing Phone (2a), koja je prethodno nosila kodno ime Pacman, možda čak i Community Edition koja se trenutno razvija. S druge strane, Tetris bi vjerojatno mogao biti sljedeće vrhunsko izdanje marke, vjerojatno nazvano Phone (3).

Pročitajte više