Nothing službeno predstavio Ear and Ear (a) slušalice. Imaju i ChatGPT značajku

Foto: nothing.tech

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJI modeli slušalica tvrtke Nothing dolaze u dva stila i različitim cjenovnim kategorijama: Nothing Ear (a) po cijeni od 99 € i Nothing Ear po cijeni od 149 €. Nothing Ear predstavlja njihovu najnoviju premium ponudu, nasljednika prošlogodišnjeg modela Eara (2), dok je Ear (a) namijenjen kao pristupačnija opcija. Tvrtka Nothing također najavljuje integraciju ChatGPT-a za nove slušalice. Tvrtka je objavila da će korisnici koji imaju najnoviji Nothing OS i ChatGPT instaliran na svojim Nothing telefonima moći koristiti funkciju pinch-to-speak kako bi komunicirali s ChatGPT-jem izravno putem svojih Nothing slušalica.

Nothing Ear dolazi s naprednim dinamičkim pogonskim jedinicama od 11 mm, koje koriste keramičku dijafragmu za bogatije visoke tonove i jasniji zvuk. Također ima dva dodatna ventila za poboljšani protok zraka, što dodatno poboljšava kvalitetu zvuka. 

Ear slušalice, cijena je 149 eura

Nothing Ear dostupan je u crnoj i bijeloj boji

Nothing Ear također omogućuje naprednu kontrolu zvuka putem ekvilizatora dostupnog u aplikaciji Nothing X, gdje možete prilagođavati zvuk prema svojim željama i dijeliti te postavke s prijateljima.

Što se tiče povezivanja, slušalice podržavaju Bluetooth 5.3, što omogućuje brzo uparivanje s dva uređaja i podržava Google Fast Pair i Microsoft Swift Pair. Također su opremljene novim mikrofonima za jasne razgovore uz Clear Voice tehnologiju. Što se tiče trajanja baterije, možete očekivati do 8.5 sati reprodukcije bez aktivne redukcije buke (5.2 sata s aktivnom redukcijom buke) te do 40.5 sati s kućištem za punjenje. Slušalice se mogu puniti žično pomoću USB-C priključka ili bežično brzinom do 2.5 W na kompatibilnim Qi punjačima.

Nothing Ear dostupan je u crnoj i bijeloj boji, a prednarudžbe kreću danas, dok je otvorena prodaja zakazana za 22. travnja.

Nothing Ear (a) zadržava većinu ključnih značajki skupljeg Nothing Eara, uključujući aktivno poništavanje buke (ANC) i podršku za LDAC. S druge strane, Ear (a) ima blago prilagođen dizajn s pravokutnim kućištem i dostupan je u jarko žutoj boji, uz bijelu i crnu verziju.

Ear (a) slušalice, cijena je 99 eura

Ostatak specifikacija usklađen je sa skupljim Nothing Ear modelom, osim prilagođenih EQ postavki i modernijih keramičkih dijafragmi. Trajanje baterije procijenjeno je na 9.5 sati reprodukcije s isključenim ANC-om (5.5 sati s ANC-om) i do 42.5 sati uključujući kućište za punjenje. Ovdje je dostupno samo žično punjenje preko USB-C priključka.

Pročitajte više