Novi OnePlus Pad stiže krajem ove godine?

Foto: oneplus.com (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OČEKUJE se da će novi OnePlus Pad biti pušten u prodaju kasnije ove godine. Pouzdan izvor sugerira da će se naći u prodaji u drugoj polovici ove godine, a informacije o specifikacijama su još uvijek vrlo oskudne. U Kini se OnePlus Pad prodaje pod nazivom OPPO Pad, tako da se sva nagađanja vezana uz OnePlus temelje na OPPO tabletu.

Informacije o specifikacijama vrlo su oskudne

Prvi OnePlus Pad stigao je na police trgovina u Kini pod nazivom OPPO Pad 2 samo mjesec dana nakon globalnog lansiranja, stoga se postavlja pitanje hoće li globalna verzija biti lansirana prva i u ovom slučaju.

Prvi je OnePlus Pad bio predstavljen u veljači 2023., a pušten u prodaju u travnju 2023., stoga se čini da nas očekuje nešto duže čekanje nego što je uobičajeno za brend. No, u pitanju su tek curenja informacija te ništa još nije potvrđeno.

Što se tiče specifikacija, OPPO tablet bi trebao imati čipset Snapdragon 8 Gen 3, stoga se očekuje da će isti biti u OnePlus Padu 2.

Pročitajte više