Otišao ležerno odjeven u dizajnersku trgovinu - radnici ga ignorirali

Screenshot/Foto: TikTok/Shutterstock (na fotki nije trgovina o kojoj je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REALITY TV zvijezda Bethenny Frankel nedavno je podijelila svoje iskustvo s Chanel trgovinom, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. U svom prvom videu na tu temu objavljenom na TikToku Frankel je ispričala kako su joj zaposlenici Chanel trgovine u Chicagu rekli da ne može ući bez termina, a ona vjeruje da je razlog tome bio njezin ležerni izgled.

"Bila sam ravno s aviona, u znojnoj majici, i nisu me pustili unutra", rekla je Frankel. Sutradan se vratila u trgovinu dotjerana i bez problema je ušla. "Danas nije bilo problema", izjavila je na kraju drugog videa, naglašavajući razliku u tretmanu.

@bethennyfrankel Bye felicia #chanel #ratatouille #appointment #chicago #attitude #interloper #lurch ♬ original sound - Bethenny Frankel
@bethennyfrankel It’s important that i mention that the 3 gentleman outside (not present yesterday) were lovely. #chanel #elitist #brand @ChanelOfficial #luxurygoods #designer #chicago #oakstreet ♬ original sound - Bethenny Frankel

"Ono što je Frankel dokazala je zapravo ludo"

Na njezin video nadovezao se tiktoker Ben Blue, @benblue01, koji je podijelio slično iskustvo. Ben je započeo svoj video riječima: "Ono što je Frankel dokazala je zapravo ludo." Zatim je podijelio kako su ga zaposlenici jedne Gucci trgovine različito tretirali ovisno o tome kako je bio odjeven.

@benblue01 #stitch with @Bethenny Frankel ♬ original sound - Ben Blue

Prvi put kad je posjetio navedenu trgovinu upravo je sišao s aviona i bio je ležernije odjeven. Želio je kupiti prsten, ali nakon što su mu prodavači rekli da će netko doći pomoći, nitko nije došao. "Čekao sam 10 do 15 minuta i nitko nije došao", rekao je Ben.

Idući dan Ben se vratio prikladnije odjeven i doživio potpuno drugačiji tretman. "Odmah mi je prišao radnik i pitao što želim. Pitao sam ga imaju li taj prsten", istaknuo je. Radnik mu je rekao da su "jučer upravo prodali zadnji", što je Bena razljutilo jer je bio u trgovini taj dan, ali nitko ga nije poslužio.

Neki su podijelili slična iskustva

Ispod Benovog videa naredalo se mnoštvo komentara. Dok su neki podijelili slična iskustva, drugi su naveli dijametralno suprotna.

"2012. su me izbacili iz Hollistera jer su rekli da moja 'težina smeta ostalima'", napisala je jedna osoba.

"Smiješno, obično oni ležerno odjeveni imaju najviše novca", dodala je druga.

"Upravo mi se to dogodilo u Pradi. Nisu me htjeli ni pogledati, pa sam otišla u trgovinu na kat iznad i žena je bila tako ljubazna da sam potrošila tri tisuće dolara", nadovezala se treća. 

"Ušla sam u Vivienne Westwood trgovinu u Manchesteru u pidžami i korzetu - čudna kombinacija, znam. Rekli su mi da ne smijem biti tamo jer ne dopuštaju razgledavanje. Samo sam se nasmijala", napisala je četvrta. 

"Ušla sam u Coach trgovinu u trenirci i s neurednom punđom, bez šminke. Tretirali su me izuzetno dobro i djelatnik mi je pomagao cijelo vrijeme dok sam bila tamo, stvarno sjajno iskustvo. Očito ovisi o tome gdje odeš", napisala je peta osoba.

"Nitko nije gledao Zgodnu ženu?" zaključila je šesta. 

Pročitajte više