Ova stolna lampa osvojila je TikTok: "Baš je lijepa"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LAMPE predstavljaju mnogo više od osnovnog svjetlosnog izvora. One su i estetski elementi koji doprinose atmosferi i uređenju doma. Bilo da se radi o stolu, stropu, zidu ili podu, odabir prave lampe može transformirati prostoriju i stvoriti privlačan ambijent.

Lampe dolaze u različitim stilovima, oblicima, bojama i veličinama, što omogućuje prilagodbu svakom ukusu i dekorativnom stilu. Danas ćemo se fokusirati na stolne lampe, odnosno na jednu koja je prilično popularna na TikToku u posljednje vrijeme.

"Ovo je baš lijepo"

Riječ je o LED lampi koja može osvijetliti prostoriju u više različitih boja. Osim toga, pruža i zanimljive svjetlosne efekte, a dolazi i s daljinskim upravljačem. Idealna je za stvaranje ugodne ambijentalne atmosfere u spavaćoj sobi, ali i u dnevnom boravku. Također može biti i lijep poklon.

@theauroraglow Get yours now using the link in our bio! #relaxing #calm #calming #gift #giftideas #tiktokmademebuyit #aesthetic #nightsky #anxiety #amazonfinds ♬ je te laisserai de mots - ☆☆
@myauroora.com Your Personal Nothern Lights! ✨🌟🌄 #bedside #bedsidelamp #auroraglow #auroraglowlamp #auroracube #auroralamp #nothernlights #auroraborealis #aurora #lamplight #tiktokmademebuyit #amazonfinds #amazonmusthaves ♬ Royalty sped up - MillionaireMindshift

Videi s ovom lampom na TikToku broje milijunske preglede, a mnoge je osvojila. "Treba mi za sobu", "Vau", "Priznajem, kul je", "Baš je lijepa", "Ovo je baš lijepo", "Zaljubljena sam u svoju", neki su od komentara.

Pronašli smo ovakvu lampu na njemačkom Amazonu, gdje košta 21 euro. Možete je vidjeti ispod.

Stolna lampa, Amazon, 20.99 eura

Pročitajte više