Ovo rješenje za mirisan dom morate isprobati

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKI dom ima prepoznatljiv miris, obično na ljude koji u njemu obitavaju, ali ako želite nešto drugačiji i ugodniji miris a da ne palite svijeće ili koristite neke druge osvježivače prostora, postoji jednostavno rješenje. Trik je vrlo jednostavan, a trebaju vam samo maramice za sušilicu rublja.

"Personalizirani ambijent"

Maramice mirisa koji vam odgovara umetnete unutar ukrasnih jastuka. Novi val osvježenja dočekat će vas svaki put kad sjednete na kauč. Na ovu je ideju došla tiktokerica Jess (@jessicamay_home). To nije jedini trik za mirisan dom koji ima.

Za drugi trik omekšivač tkanine pomiješajte s vodom. Krpicu natopite vodom te protrljajte po radijatorima. S toplinom će se otpuštati i miris. Za mirisnu kupaonicu blazinicu natopite mirisnim čistačem i protrljajte unutrašnjost role toaletnog papira.

@jessicamay_home 3 quick and easy ways to make your home smell amazing before having guests round… or anytime really!! #cleaninghacks #homehacks #cleansmarternotharder #homeaccountuk #cleanwithmeuk ♬ Big Boy (SZA) - Sped Up Remix - viral audios & nightcore sped up

Stručnjakinja za čišćenje i organizaciju prostora Karina Toner za Livingtec je izjavila kako je trik s maramicama za sušilicu odličan: "Listovi postupno otpuštaju miris pružajući jednostavno i dugotrajno rješenje za održavanje ugodnog mirisa u domu."

Kako kaže Toner, maramice su odlične za relativno česte promjene mirisa u domu: "Njihova svestranost omogućuje korisnicima odabir određenih mirisa dodajući posve personalizirani štih ambijentu." U različitim prostorijama možete koristiti različite mirise kako biste stvorili željeni ugođaj.

Mirisno i korisno

Maramice ne samo što mirišu, one služe i borbi protiv neugodnih mirisa. Napravljene su tako da ih neutraliziraju, stoga će vaši jastuci dulje ostati svježi i mirisni. Ovim načinom osvježavanja prostora spajate ugodno s korisnim.

Denk Mit maramice za sušilicu, dm, 1.98 eura
Downy maramice za sušilicu, Amazon, 37.69 eura
Lenor maramice za sušilicu, Amazon, 2.75 eura

Pročitajte više