Ovo su najljepše modne kombinacije sa zagrebačke špice. Sve imaju isti detalj

Foto: Hana Kajari/Index/leladesign.hr/hm.com/elfridges.com/reserved.com/farfetch.com/ dobarpartner.hr/stories.com/mytheresa.com/zara.com/mango.com/blooming.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVU su subotu mnogi Zagrepčani iskoristili lijepo vrijeme za izlazak u centar grada, uživajući u kavi, ali i, izgleda, u kupnji cvijeća. Mnoge Zagrepčanke prošetale su u proljetnim kombinacijama, a gotovo sve su imale najljepši "modni" dodatak - buket.

Neutralna kombinacija i ružičasti tulipani

Prva mlada djevojka odlučila se za neutralnu modnu kombinaciju koja se sastojala od topa i tajica bež nijanse te sakoa bijele boje. Tu su i mini torbica te tenisice. Ova kombinacija je prilično ležerna i mladenačka. Njezin izbor cvijeća bio je buket nježno ružičastih tulipana.

*Klikom na sliku bit ćete preusmjereni u trgovinu na artikl


Ružičasti sako i narančasti tulipani

Druga djevojka odlučila je unijeti boju u svoju modnu kombinaciju, i to ružičastu. Tako je kombinirala sako u toj nijansi sa svijetloplavim trapericama i bijelim tenisicama čije su vezice bile u boji. I ona je u rukama nosila tulipane, ali narančaste boje.

*Klikom na sliku bit ćete preusmjereni u trgovinu na artikl


Dolčevita, traperice i košarica s cvijećem

Siva dolčevita i traperice nepogrešiv su odabir. Osim toga, kaubojske čizme odličan su odabir obuće koja je udobna za hodanje, ali i estetski privlačna. Košarica s cvijećem je neodoljiva i vjerujemo da prekrasno miriše.

*Klikom na sliku bit ćete preusmjereni u trgovinu na artikl


Šilterice, sakoi i šareni buketi 

Dvije prijateljice također su u rukama imale bukete proljetnog cvijeća. Osim toga, njihove kombinacije dijele i nekoliko drugih sličnih detalja - šilterice i sakoe. Pored toga, jedna djevojka odlučila se za sportsku varijantu s tajicama i tenisicama, dok je druga odabrala nešto sređeniju varijantu te je kombinirala traper suknju s čizmama.

*Klikom na sliku bit ćete preusmjereni u trgovinu na artikl

Pročitajte više