PlayStation ima brutalne popuste. Cijene su pale i do 75%

Foto: playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET gejminga nikada nije bio tako privlačan kao sada, posebno s nevjerojatnim popustima koje nudi PlayStation. S cijenama koje su pale i do 75%, ovo je prilika koju ljubitelji igara ne žele propustiti.

Ove značajne uštede omogućuju igračima da istraže nove svjetove, dožive najnovije naslove, sve po niskim cijenama. Izdvojili smo neke naslove koje se isplati ugrabiti na ovom sniženju.

Dark Souls III, PS4

Dok požari blijede i svijet pada u ruševine, putujte u svemir ispunjen još većim neprijateljima i okruženjima. Igrači će biti uronjeni u svijet epske atmosfere i tame putem bržeg igranja i pojačanog intenziteta borbe.

Cijena igre na sniženju je 24.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Dead Island 2, PS4 i PS5

Omiljena saga o zombijima se vraća s jedinstvenim mješavinama horora, mračnog humora i akcije, donoseći epsku avanturu u svijet zombija.

Dead Island 2 je uzbudljivi akcijski RPG iz prvog lica, suvremen, dinamičan i preplavljen zombi infekcijom. Istražite Los Angeles koji je preplavljen krvlju, upoznajte likove koji su veći od života, uništite bezbrojne neprijatelje u akciji ispunjenoj krvavim detaljima i evoluirajte kako biste postali ultimativni lovac na zombije.

Cijena igre na sniženju je 34.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Final Fantasy XVI, PS4

Epski mračni fantastični svijet u kojem o sudbini zemlje odlučuju moćni Eikoni i Dominanti koji njima upravljaju.
Ovo je priča o Cliveu Rosfieldu, ratniku kojemu je dodijeljena titula Prvi štit Rosarij" i koji se zakleo da će štititi svog mlađeg brata Joshuu, dominantnog u Phoenixu. Uskoro će Clivea zahvatiti velika tragedija i zakleti se na osvetu Dark Eikon Ifritu, tajanstvenom entitetu koji za sobom donosi nesreću.

Cijena igre na sniženju je 39.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Assassin's Creed Odyssey, PS4

Od bujnih živahnih šuma do vulkanskih otoka i užurbanih gradova, krenite na putovanje puno istraživanja i susreta u svijetu razorenom ratom koji su oblikovali bogovi i ljudi.
Pokažite sposobnosti svog ratnika u velikim epskim bitkama između Atene i Sparte u kojima sudjeluju stotine vojnika ili se probijajte kroz cijele flote u pomorskim bitkama preko Egejskog mora.

Cijena igre na sniženju je 11.24 eura, a možete je vidjeti ovdje


Resident Evil 3, PS4 i PS5

Jill Valentine jedna je od posljednjih preostalih osoba u Raccoon Cityju koja je svjedočila zločinima koje je činio Umbrella. Kako bi je zaustavio, Umbrella oslobađa njihovo ultimativno tajno oružje, Nemesis.

Cijena igre na sniženju je 9.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


DOOM Eternal Standard Edition, PS4 i PS5

Paklene vojske su napale Zemlju. Postanite Ubojica u epskoj kampanji za jednog igrača kako biste pobijedili demone diljem dimenzija i zaustavili konačno uništenje čovječanstva. Jedino čega se boje... ste vi.

Cijena igre na sniženju je 9.99 eura, a možete je vidjeti ovdje


Stray, PS4 i PS5

Izgubljena, sama i odvojena od obitelji, mačka lutalica mora razriješiti drevnu misteriju kako bi pobjegla iz davno zaboravljenog grada.

Stray je mačja avanturistička igra u trećem licu smještena usred detaljnih, neonski osvijetljenih uličica kibergrada u raspadanju i mračnog okruženja njegovog zapuštenog podzemlja. Lutajte okolicom visoko i nisko, branite se od nepredviđenih prijetnji i riješite misterije ovog nepoželjnog mjesta nastanjenog znatiželjnim droidima i opasnim stvorenjima.

Cijena igre na sniženju je 19.79 eura, a možete je vidjeti ovdje

Sve videoigre na ovom sniženju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više