U Zagrebu se kuća od 155 kvadrata s okućnicom prodaje za 170.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pozornost nam je privukla lijepa obiteljska kuća u Donjem Dragonošcu, na mirnoj lokaciji dobro povezanoj s centrom Zagreba. Ova kuća je površine 155 kvadrata, a ima i okućnicu od 998 kvadrata. Izgrađena je 2014. i ima pet soba.

Kuća ima dva kata, a suteren je moguće adaptirati

Kuća je povezana na gradski vodovod, a njezin je energetski razred A. Kuća se sastoji od tri cjeline - od dva kata i suterena. U suterenu se nalazi kotlovnica, a sam je prostor spreman za adaptaciju. Prostor ima izlaz u vrt i put koji vodi na šetnicu obližnje šume.

Na prvom katu kuće nalazi se prostrana kuhinja povezana s dnevnim boravkom, odakle je dostupan izlaz na terasu. Na drugom katu kuće, u potkrovlju, nalaze se tri spavaće sobe. Na oba se kata nalazi kupaonica.

Grijanje je moguće na drva ili na struju, a postoji i kompletna priprema za panele na krovu. Suteren je izgrađen od armiranog protupotresnog betona. Stolarija je od PVC-a. U blizini kuće nalaze se vrtić, škola, trgovine, ugostiteljski objekti i javni prijevoz koji vozi direktno do centra Zagreba.

Više fotografija pogledajte ispod, a više o kući pročitajte ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više