Rihannina posljednja modna kombinacija privukla pažnju: Ubila je

Foto: Profimedia/balenciaga.com/dior.com/gucci.com/savagex.eu/zara.com/hm.com/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PO NEKIMA, manje je više, jedna od njih je legendarna Coco Chanel. Kako navodi Vogue, jedan njezin citat mnogi rado dijele, a on glasi: "Prije nego što izađeš iz kuće, pogledaj se u ogledalo i ukloni jedan komad." No, s druge strane, tu je Rihanna, koja izgleda nije pristalica minimalizma, barem kada je riječ o odijevanju.

Naime, prije nekoliko dana pjevačica je svojim večernjim izdanjem u Los Angelesu pokazala da ne slijedi pravilo "manje je više". Umjesto toga, za izlazak na večeru odlučila se za maksimalističko izdanje ležernog izgleda. 

Voli nositi predimenzionirane komade

Što se tiče komada, a zahvaljujući brojnim modnim Instagram profilima koji ju prate, otkriveno je točno što je nosila. Tako je odabrala Balenciagine široke traperice s poderotinama na koljenima, predimenzioniranu majicu s grafikom, podjednako velik satenski baloner prljavo bijele boje marke Adam Lippes i hrpu ogrlica oko vrata, od kojih su neke visile sve do njezina struka. 

U ruci je držala crnu torbicu Dior, a na nogama je nosila cipele Gucci na petu ukrašene kristalićima. Izgled je zaokružila podignutom frizurom i predimenzioniranim crnim sunčanim naočalama Gucci.

Što se tiče ovog izgleda, može se reći da se Rihanna pogledala u ogledalo i dodala pokoji komad, umjesto da je slijedila preporuku Coco Chanel. U svakom slučaju, ona to odlično nosi, što potvrđuju i brojni pozitivni komentari.

Mnogima se njezina kombinacija svidjela

"Ovaj izgled je za modne arhive", "Ubila je", "Super traperice", "Kako uspijeva izgledati bogato dok nosi svakodnevne komade?", "Prekrasno", "Vratila se", "Volim je", "Božica stila", "Divna", "Volim ovo", samo su neki od brojnih komentara na Instagramu ispod fotki Rihanne u ovoj kombinaciji. 

Niže smo izdvojili nekoliko komada koje je Rihanna nosila, ali pronašli smo i povoljnije varijante sličnog izgleda za sve one koji bi možda željeli iskopirati njezinu kombinaciju, ali im budžet ne dopušta skupocjene verzije.

*Klikom na fotku bit ćete preusmjereni u trgovinu

Povoljniji komadi

 

Pročitajte više