Sinsay ima najljepše posude za hranu po povoljnoj cijeni

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo listali Sinsayevu web-stranicu, naletjeli smo na nešto što nas je oduševilo - posude za hranu s čepovima od prirodnog pluta. Ovi čepovi daju poseban šarm posudama pružajući im rustikalni, prirodni izgled, koji će obogatiti svaku kuhinju.

Posude su rebrastog dizajna, što im dodaje poseban karakter čineći ih primamljivim i izuzetno dekorativnim komadima. Dolaze u različitim dimenzijama, što vam omogućuje da pronađete savršenu posudu za različite namjene, bilo da je riječ o pohrani većih namirnica poput tjestenine ili raznih začina.

Posuda za pohranu, cijena je 4.49 eura
Posuda za pohranu, cijena je 4.99 eura

Osim što su estetski privlačne, ove posude su i funkcionalne. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurale dugotrajnost i praktičnost. Čepovi od prirodnog pluta osiguravaju hermetičko zatvaranje čuvajući svježinu vaših namirnica.

Iako posude još nisu dostupne za kupnju, uskoro će biti dostupne u Sinsayevoj online trgovini po cijeni od 3.99 do 4.99, ovisno o veličini. Možete se predbilježiti za primanje e-mail obavijesti o dostupnosti proizvoda.

Pročitajte više