Svi su poludjeli za ovim proizvodom: S ovom kremom puder vam neće biti potreban

Foto: Shutterstock/sephora.com/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA DRUŠTVENOJ mreži TikTok naišli smo na video u kojem je jedna mlada žena testirala kremu koja je odmah po nanošenju prekrila crvenilo na njenom licu. Proizvod o kojem je riječ je Dr. Jart Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment, a video nas je potaknuo da dublje istražimo ovaj proizvod.

@klaudiasilakowska Replying to @💓 ive had eczema all my life & this is genuinely the best product for redness 💚🐯 @Dr.Jart+ UK @Dr.Jart+ North America ♬ original sound - klaudia silakowska 🍒🏎

Već godinama je ova krema senzacija na društvenim mrežama. Prije tri godine, časopis Allure posvetio joj je pažnju, dok je prije dvije godine InStyle također pisao o njoj. Svi koji su je analizirali nisu štedjeli s pohvalama, ističući njene izvanredne osobine.

Ova svilenkasta krema posjeduje blagu zelenkastu nijansu, a njena multifunkcionalnost je izvanredna - obuhvaća ulogu hidratantne kreme, korektora te kreme sa zaštitnim faktorom 30 za sunčanje.

Dok istovremeno prekriva nepravilnosti i djeluje kao fizička prepreka protiv štetnih agresora iz okoliša, ova formula obećava više od samo lijepog izgleda. Varirajući od nježno zelene do suptilne bež nijanse, krema umiruje ten uz pomoć niza izuzetno hranjivih sastojaka. Sadrži kompleks azijske centelle (tigrova trava) za zaštitu, ekstrakte biljaka poput houttuynia cordata i stolisnika za ojačavanje kože te ekstrakt lišća maline za ublažavanje upala.

Također je obogaćena natrijem, kalijem, kalcijem i magnezijem radi pojačane hidratacije i smanjenja znakova umora. Mješavina minerala i pantenola dodatno smiruje i hidratizira kožu.

Dr. Jart Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment dolazi s jednim upozorenjem. Zelena formula se ne stapa dobro na dubljim tonovima kože.

Tretman i krema za sunčanje mogu se koristiti kao baza prije nanošenja šminke ili kao zamjena za podlogu. Nakon hidratacije ravnomjerno utrljajte malu količinu po licu i pomiješajte. Krema će se promijeniti iz zelene u bež dok je umasirate na kožu, ujednačavajući ton kože.

Cijena proizvoda je 14.40 € (108.5 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više