Uz ovaj alat svaki put ćete savršeno objesiti slike na zid

Screenshot/Foto: Instagram/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI vole ukrašavati zidove svojih domova vješanjem umjetničkih djela. Uokvirene slike i oslikana platna nisu samo dekorativni elementi, već su ključni za dodavanje dubine, boje i osobnosti bilo kojem prostoru. Ovisno o odabranim motivima i bojama, mogu kreirati atmosferu koja varira od mirne i opuštajuće do vibrantne i dinamične. Međutim, pravilno i simetrično vješanje slika nekome može predstavljati izazov.

Elena Lohse pokazala je na Instagramu pametan alat koji olakšava vješanje slika. Taj alat sadrži oznake za zid i libelu, omogućujući da slika bude savršeno ravno obješena, što je Elena i pokazala u svom videu.

"Moji zidovi očajnički trebaju da kupim ovo"

"Ovo je tako pametno", "Gdje je ovo bilo kad sam prošlog vikenda vješala slike?", "Ovo je idealno za one koji samo nagađaju i nadaju se da će pogoditi - to bih bila ja", "Savršeno", "Moji zidovi očajnički trebaju da kupim ovo", "Treba mi ovo", samo su neki od komentara ispod njezinog videa.

Ako i vama treba ovaj alat, izdvojili smo par opcija ispod.

Alat za vješanje slika, Amazon, 18.78 eura
Alat za vješanje slika, Temu, cijena na popustu je 13.29 eura

Pročitajte više