The Ordinary ima novi serum koji je 10 puta brži od retinola u brisanju bora

Foto: theordinary.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU anti-age proizvoda, retinol je dugo bio najbolji proizvod u borbi protiv finih linija i bora. Međutim, The Ordinary je upravo dodao nešto što se čini još učinkovitijim.

Brend već ima pet opcija retinola, ali sada je lansirao i šesti - Retinal 0.2%, koji je čak 10 puta jači od standardnih opcija protiv starenja.

@theordinary SURVIVED THE REDDIT LEAK, RETINAL 0.2% EMULSION IS HERE 💫 #theordinary #retinal #retinol #nightroutine #new ♬ original sound - 𝐩𝐡𝐫𝐞𝐥𝐥.

Što to znači za vašu kožu?

Ovaj novi proizvod djeluje brže u smanjenju bora, sužavanju pora i poboljšanju teksture kože. Nova Retinal 0.2% emulzija sada je najnaprednija opcija za uklanjanje bora iz The Ordinaryja, a cijena je i dalje pristupačna.

Retinal 0.2% Emulsion, cijena je 17.90 eura

Važno je napomenuti da nema određene dobne granice za početak korištenja retinala ili retinola. Međutim, neki ljudi primjećuju da retinoidi mogu isušiti kožu ili izazvati iritacije. Zato je važno početi s nižom koncentracijom i pridržavati se uputa o nanošenju.

Kada koristite retinoide, bilo kojeg brenda, važno je svakodnevno koristiti kremu za sunčanje SPF 30 ili više, bez obzira na godišnje doba. Kada vaša koža bude spremna (ili već koristite retinol), tada ćete biti spremni za isprobavanje nove Retinal 0.2% emulzije.

Pročitajte više