TikTok je opsjednut ovom modnom influencericom: "Pronalazi najljepšu odjeću"

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com/boohoo.com/arcinaori.com.au

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODLAZAK u trgovinu u današnje vrijeme može biti prilično izazovan. Naime, izbor nikada nije bio veći, a ponekad je teško odlučiti što odabrati. Stoga ne čudi da se mnogi prije kupnje bilo čega okreću društvenim mrežama i internetu, kako u potrazi za recenzijama, tako i u potrazi za inspiracijom. Kada je u pitanju moda, jedna influencerica se u posljednje vrijeme posebno ističe.

Riječ je o Yasmin Devonport, modnoj influencerici koju na Instagramu prati preko 900 tisuća ljudi, a na TikToku preko 500 tisuća. Yasmin redovito sa svojim pratiteljima dijeli fotografije i videosnimke outfita za razne prigode, kao i savjete o usklađivanju pojedinih komada.

Ističe se po tome što kombinira high-street komade tako da outfit djeluje skupocjeno

Iako Yasmin sa svojim pratiteljima često dijeli i neke skupe komade, redovito preporučuje i pristupačnije high-street artikle. Ono po čemu je posebno poznata je vještina kombiniranja high-street komada tako da modna kombinacija izgleda puno skuplje nego što zapravo jest.

Što se tiče brendova, Yasmin pokriva gotovo sve koje možete zamisliti, od skupocjenih poput YSL-a do cjenovno prihvatljivih, kao što su Mango i Zara. Također, često otkrije i neke manje poznate brendove koji nude atraktivne komade. Bilo da tražite inspiraciju za svakodnevni outfit ili za nešto elegantnije, večernje izdanje, ona je odličan izvor koji vrijedi pratiti.

Osim toga, mnogi hvale način na koji Yasmin prezentira komade, poput onih iz Zare. Naime, Zara je poznata po tome da njihovi komadi često nisu reprezentativno prikazani na web stranici u odnosu na to kako zaista izgledaju, pa je teško stvoriti dojam što očekivati ako naručujete online.

Osim inspiracije za odjeću, Yasmin također nudi mnoštvo savjeta o stiliziranju. Stoga su mnogi zahvalni što pokazuje kako kombinira komade poput cipela, torbi i nakita s odjevnim artiklima.

Njezini videi uglavnom bilježe visoke brojke pregleda, a često postanu i viralni, te se mnogi komadi koje preporuči brzo rasprodaju. Ispod smo izdvojili nekoliko njezinih posljednjih videa koji su oduševili mnoge žene.

"Jesi li rekla Zara?"

Krajem trećeg mjeseca, Yasmin je pokazala elegantan outfit koji je, između ostalog, postigla koristeći komade iz Zare. Kombinacija je uključivala Zarin kremasto bijeli top i hlače, zelenu torbu brenda The Summer Archive te zelene sunčane naočale i Havaianas japanke.

@yasmindevonport_

Woah this is a winnerrrrrr

♬ original sound - Yasmin Devonport

"Jesi li rekla Zara?", "Izgledaš kao žena milijardera", "Ovo je jako elegantno", "Nikada nisam nešto brže naručila", "Prekrasno, upravo sam naručila ovaj set", "Najbolje odjevena na cijelom TikToku" i "Nevjerojatno kako utječeš na moju kupovinu odjeće" neki su od komentara.

Izdvojili smo komade iz ovog videa ispod. 

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu


"Nema šanse da je ovo iz Zare, predobro je"

Yasmin je nedavno podijelila i svoje favorite iz Zare za koje smatra da su odlični za ljeto i putovanja. Izdvojila je nekoliko komada, uključujući košulju i hlače crvenog printa, smeđu haljinu, maslinasto zeleni set koji se sastoji od bluze i hlača širokog kroja, bijelu haljinu te narančasti komplet koji uključuje suknju i košulju.

@yasmindevonport_

Holiday outfits for the win 🤍

♬ Who Loves The Sun - Jo.Ke & Nu

Iz tog videa, dodatno je istaknula bijelu haljinu, koja je privukla veliku pažnju. Neki su komentirali da su haljinu vidjeli na internetu i da je nikada ne bi kupili s obzirom na to kako izgleda na Zarinom webu, dok na Yasmin izgleda fantastično. Video s tom haljinom prikupio je preko milijun pregleda.

@yasmindevonport_

This dress woah

♬ original sound - Yasmin Devonport

"Nema šanse da je ovo iz Zare, predobro je", "Zara bi te trebala koristiti kao model. Preskočila sam tu haljinu kad sam je vidjela na web stranici. Na tebi izgleda nevjerojatno!", "Trebam sve što ti nosiš", "U ovom trenutku ti si kraljica haljina", pišu joj ispod videa s haljinom.

Izdvojili smo dostupne komade ispod. 

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu


"Sve što nosiš izgleda zapanjujuće"

Kao što smo već spomenuli, osim Zare, Yasmin često preporučuje i odjeću iz Manga kao i iz drugih high-street trgovina. Nedavno je pokazala odličan ulov iz trgovine Boohoo. Riječ je o maxi haljini tropskog printa u bandeau stilu, bez naramenica.

@yasmindevonport_

Its cute!!!

♬ original sound - Yasmin Devonport

Ispod videa s tom haljinom, pratitelji su ostavljali komentare poput: "Sve što nosiš izgleda zapanjujuće", "Već se rasprodala u mojoj veličini", "Otrčala sam i kupila je", "Prekrasna".

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu


"Već se rasprodala"

S obzirom na njezinu popularnost, nije iznenađujuće da se komadi koje Yasmin istakne i preporuči često vrlo brzo rasprodaju. Tako je prije samo nekoliko dana Yasmin pokazala prekrasnu crno-bijelu haljinu brenda Arcina Ori, koja se nakon njezinog videa u kratkom roku rasprodala.

@yasmindevonport_ @arcinaori ♬ original sound - Yasmin Devonport

Ispod videa, pratitelji su ostavili komentare poput: "Kunem se da ona pronalazi najljepšu i jedinstvenu odjeću", "Ta haljina je sve", "Nikad nisam bila više zaljubljena u haljinu", "Savršenstvo", "Već se rasprodala". Ovi komentari odražavaju veliko oduševljenje njezinim modnim izborima.

Haljinu možete vidjeti ispod. 

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu

Pročitajte više