U prodaju je upravo stigao jedan od najpovoljnijih preklopnih telefona

Foto: nubia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U VELJAČI ove godine brend Nubia predstavio je svoj cjenovno pristupačan preklopni telefon i najavio da će biti globalno dostupan. No, iako telefon još uvijek nije dostupan širom svijeta, stigao je u Europu i može se nabaviti preko službene stranice brenda.

Cijena od 600 do 700 eura

Ovaj preklopni telefon u varijanti 8/256 GB košta 599 eura, dok varijanta 12/512 GB iznosi 699 eura. Ovo je svakako jedan od povoljnijih preklopnih telefona na tržištu. Osim navedenog, Nubia trenutno nudi dodatnu pogodnost - prvih 200 kupaca koji kupe ovaj telefon na poklon će dobiti slušalice, čija je vrijednost 39.99 eura.

Nubia Flip 5G ima 6.9-inčni 120 Hz AMOLED unutarnji zaslon, 1.43-inčni AMOLED vanjski zaslon, bateriju od 4310 mAh koja ima mogućnost brzog punjenja od 33W te 50 MP AI dvostruku kameru. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen1, a dolazi u tri boje - crnoj, zlatnoj i ljubičastoj.

Više o uređaju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više