U Zagrebu se stan od 39 kvadrata prodaje za 109.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za zanimljivim nekretninama pretražili smo Index Oglase. Pozornost nam je ovaj put privukao jednosoban stan od 39 kvadrata na trećem katu zgrade iz 1987. u zagrebačkom naselju Špansko. Stan se prodaje po cijeni od 109.000 € (~ 821.261 kn).

U oglasu je istaknuto da se stan nalazi u uredno održavanoj zgradi bez lifta, u mirnoj ulici punoj zelenila. No naglašeno je i da je stanu potrebna renovacija i da je moguće dobiti dodatnu spavaću sobu. 

Blizina bitnih sadržaja

Stan se sastoji od predsoblja, boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, ostave i loggie. U neposrednoj blizini stana su javni gradski prijevoz, škola, trgovine, parkovi, tržnica, vrtić i mnogi drugi sadržaji. 

Također, stanu pripada i spremište od 2 kvadrata u podrumu, parking mjesto ispred zgrade se ne naplaćuje, a u prizemlju se nalazi zajednički prostor za bicikle. U oglasu je istaknuto da postoji mogućnost za ugradnju lifta.

Sustav grijanja je gradska toplana, stolarija je drvena, a orijentacija stana jug. Zgradu je gradila Industrogradnja. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više