Nove tenisice iz UGG tvornice inspirirane su stilom 90-ih

Foto: ugg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je najpoznatiji po čizmama obloženima ovčjom vunom, UGG je svoje područje proširio i na druge oblike obuće, uključujući papuče i tenisice. Za 2024. UGG je stvorio model tenisica koje ne nalikuju ni na jedan njihov dosadašnji model. Ipak, zadržao je notu prepoznatljivosti.

Poput skate tenisica, ali toplije

UGG Goldencush tenisice inspirirane su stilom 1990-ih. Podsjećaju na nekoć izuzetno popularne skate tenisice, prepoznatljive po debelim, zapetljanim vezicama i debelom, mekanom jeziku. Tenisice do određene mjere podsjećaju na njihove slip-on čizme.

Gornjište tenisica je od brušene kože te imaju mrežicu i gumeni potplat. Imaju pojačani potplat te su vrlo mekane, tako da će biti dovoljno tople i tijekom nešto hladnijih dana. Tenisice nisu izrađene od ovčje kože uobičajene za ovaj brend.

Goldencush tenisice još nisu dostupne kod nas, ali na američkoj stranici vidimo da im je cijena 160 dolara (oko 148 eura).

Pročitajte više