Vizažistica Blake Lively otkrila da ova hidratantna krema čini kožu iznimno glatkom

Foto: hr.iherb.com/Shutterstock/cetaphil.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VIZAŽISTICA slavnih Carolina Gonzalez, čija umjetnost oblikuje lica kao što su Gigi Hadid, Blake Lively, Alexandre Daddario, Kate Hudson i mnogih drugih, otkrila je za časopis InStyle svoju tajnu za besprijekornu kožu: hidratantni losion iz drogerije.

"Uvijek sam vjerovala da kvaliteta kože ne mora biti sinonim za visoke cijene. Drogerijski proizvodi mogu biti jednako učinkoviti, posebno ako dolaze od brenda koji preporučuju dermatolozi, poput Cetaphila", izjavila je Gonzalez za časopis. Njena ljubav prema ovom brendu proizlazi iz njegove izvrsne prilagodljivosti različitim tipovima kože, posebno onima osjetljivima, a jedan njihov proizvod je posebno izdvojila, Cetaphil dnevni hidratantni losion bez ulja.

Cetaphil, dnevni hidratantni losion bez ulja, bez mirisa, (88 ml), cijena je 23.76 eura

Ovim proizvodom pripremila je i kožu Sabrine Carpenter za prvi vikend Coachelle

Ova kremasta hidratantna krema obogaćena hijaluronskom kiselinom ne samo da pruža 24-satnu hidrataciju, već se također bori protiv suhoće, iritacije i grubosti kože. "To je proizvod koji ne samo da hidratizira već i osigurava da vaša koža ostane meka i podatna", dodaje Gonzalez. S obzirom na preko 19.300 recenzija s pet zvjezdica, jasno je da kupci dijele njezino oduševljenje, hvaleći nježnu formulu i dugotrajnu hidrataciju.

Ali tu nije kraj prednostima ovog losiona. Za one koji se vole šminkati, Gonzalez otkriva još jednu tajnu: ovaj losion služi kao savršena podloga za šminku. "Ispod šminke, ovaj losion djeluje kao izvrsna baza, pružajući idealnu podlogu za savršen ten", kaže Gonzalez. 

Zanimljivo je napomenuti da je vizažistica koristila taj losion kako bi pripremila kožu Sabrine Carpenter za prvi vikend Coachelle, a koža je ostala sjajna tijekom cijelog vikenda u pustinjskim uvjetima.

Pročitajte više