NAJVEĆI NOGOMETNI KVIZ OVE GODINE Koliko ste ludih podataka zapamtili o HNL-u?

Montaža: Index

PRVI PUT nakon 10 godina Dinamo nije najbolja momčad države. Nakon 16 godina, kod kuće ih je pobijedio Osijek, najugodnije iznenađenje prvog dijela sezone. Hajduk je u međuvremenu tradicionalno mijenjao trenere, a Rijeka prodavala igrače, njih ukupno čak 65 u pola desetljeća. 

HNL godina donijela je neke uvriježene običaje, ali i sasvim nove momente. Većina lige i dalje trguje igračima male vrijednosti pokušavajući pronaći dobitnu formulu za bolji uspjeh, a Matjaž Kek ispisuje jednu od najkvalitetnijih trenerskih priča u povijesti lige. HNL je izvozio igrače, ali i dužnosnike, i to mahom u Saudijsku Arabiju. 

Godina je donijela i mnoge rekorde, uglavnom neslavne, a pred vama je veliki kviz koji će pokazati koliko ste pozorno pratili domaći nogometni cirkus.

Golovi, transferi, nizovi bez pobjede ili poraza i kadrovske smjene u kombinaciji s ponekim povijesnim podatkom - testirajte svoje znanje o HNL brojkama i igračima koji su ih postigli te time obilježili ovu godinu. Pred vama je svakako najluđi nogometni kviz ove godine. 

 

 

Pročitajte više