Anderson i Chael napokon se sreli, skoro je bilo i krvi!

JUČER kasno navečer po našem vremenu napokon su se licem u licem sreli veliki rivali, možda i najveći u novijoj povijesti UFC-a, Anderson Silva i Chael Sonnen te je zamalo došlo i do fizičkog sukoba.

Već tjednima su MMA fanovi na svakodnevnoj razini bombardirani izjavama Chaela Sonnena, aktualnog izazivača prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji. Mnogi smatraju da je granicu dobrog ukusa odavno prešao, no pažnja koju dobiva u posljednje vrijeme zbog toga se nije smanjivala. Dapače, kako se meč bliži, a sada evo brojimo posljednje dane, mediji su ga sve više i aktivnije pratili.

Brazilac Anderson Silva, inače prilično miran i staložen borac, nedavno ipak nije izdržao i napokon je u konferencijskom pozivu rekao Chaelu što misli o njemu, a to je praktički sve najgore.

Njih dvoje napokon su se nakon dosta vremena ponovno sreli licem u licem, a da je atmosfera bila iznimno napeta, vjerojatno ne treba ni govoriti. Anderson Silva bio je čak spreman i na fizički sukob tijekom “stare downa”, no u tome su ih ipak spriječili Dana White i njegovi suradnici.

Chael je bio prilično staložen, očito je očekivao takvu reakciju Andersona, pa ga je svojim hladnokrvnim ponašanjem sasvim sigurno još više izbacio iz takta, u što se možete uvjeriti i na snimci njihova susreta. Sonnen je definitivno dobio psihički rat prije meča.

Novinari su upitali Sonnena za reakciju nakon Andersonova napada tijekom poziva. “I vi biste bili jako loše volje da znate kako se bliži vaš sprovod, bilo je lijepo vidjeti pravo izdanje Andersona Silve.”

Mnogo se u posljednja 24 sata priča i o tome da Silva zapravo nije htio meč protiv Sonnena, no na kraju je ipak pristao, vjerojatno uvjeren dodatnim dolarima. “Moje mišljenje, očito, nema uvijek prevelikog značaja, ali ja sam ovdje da se borim sa svakim protiv koga me stave.”

Anderson je otkrio i da stoji iza svega što je rekao tijekom nedavnog poziva. “Vidjet ćete u subotu navečer o čemu sam pričao. Nemam ništa drugo za reći osim da je sjeban!”, oštar je bio Brazilac.

Ako je kod ikoga postojala i trunka sumnje, sada definitivno i takvi mogu biti sigurno kako je pred nama ovog vikenda jedan od onih mečeva o kojima će se pričati još godinama!

UFC 148 možete pratiti uživo na Fight Channel PPV na 25. kanalu MaxTV-a u nedjelju od 04:00, a snimka će biti dostupna tijekom cijele nedjelje.

Pročitajte više