Beogradska drama Zvezde i Panathinaikosa pripala gostima, Planinić i Barać izgubili sa sirenom

Screenshot: euroleague.net

NAJUZBUDLJIVIJE utakmice 3. kola Eurolige bile su one u Beogradu i Bambergu.

Panathinaikos je nakon produžetka pobijedio Crvenu zvezdu 90:86. Domaćini su vodili cijelu utakmicu, a onda su Grci okrenuli rezultat u završnici i propustili priliku slaviti u regularnom dijelu, ali su do pobjede došli nakon produžetka

Roko Ukić odigrao je 19 minuta bez koša, uz jedan neuspješni pokušaj za tricu, a upisao je po skok, asistenciju i ukradenu loptu. Nikos Pappas s 24 koša bio je najbolji igrač utakmice.

 

Efes je tricom sa zvukom sirene izgubio gostovanje 3. kola Eurolige kod Brose Basketsa (88:86).
Zoran Planinić i Stanko Barać solidno su igrali kod Anadolu Efesa. Planinić je za 23 minute ubacio osam poena uz sedam asistencija, a Barać je igrao 14 minuta i ubacio sedam poena uz jednu asistenciju.

Real je s 93:74 u Madridu razbio Armani Milano, a opet je sjajan bio Nikola Mirotić s 19 poena i šest skokova. Dontaye Draper za Real je odigrao 12 minuta bez šuta, ali imao je dvije asistencije, jednu ukradenu i tri izgubljene lopte.


Maccabi je kod Lokomotiv Kubanja  uvjerljivo slavio  73:58. Kruno Simon je za domaćina je postigao tri poena. Igrao je 13 minuta i zabilježio još dva skoka i jednu asistenciju.

Joe Ingles predvodio je Maccabi sa 14 poena, 10 skokova i četiri asistencije.

 

Pročitajte više