Borja Valero: Nema bijele zastave, Villarreal ide po pobjedu



VEZNI nogometaš Villarreala Borja Valero odgovorio je Napolijevom predsjedniku Aureliju De Laurentiisu koji je "optužio" šeike iz Manchester Cityja da su novčano motivirali Villarreal.

Iako je Villarreal izgubio svaku nadu za prezimljavanje u Europi, njegova utakmica večeras (srijeda) uvelike odlučuje o tome tko će biti drugi putnik u osminu finala Lige prvaka. "Žuta podmornica" na svom terenu dočekuje Napoli, kojem treba pobjeda kako bi bio siguran za prolazak dalje, dok se u drugom susretu sastaju Manchester City i Bayern na Etihadu, te "građanima" treba pobjeda i sve osim slavlja Napolija da bi išli dalje.

"Ne sviđaju nam se glasine iz Italije o mogućem potplaćivanju, odnosno motiviranju novčanim sredstvima da bi pobijedili Napoli. Kao prvo, zato što nije istina, a kao drugo, zato što smo profesionalci s ponosom", rekao je odrješito Borja Valero.

"Villarreal ima dobru sliku sebe u Europi tako da bi završavanje natjecanja bez bodova ili sa jednim bilo jako bolno za nas. I upravo zbog toga želimo pobijediti u ovoj utakmici kako bi dobili dodatno samopouzdanje za nastavak sezone u domaćem prvenstvu",  veli igrač "žute podmornice".

Pročitajte više