Brbić: Huligan Mamić više nije dobrodošao u ložu Poljuda!

Foto: HINA

PREDSJEDNIK Hajduka nakon derbija na Poljudu, gdje je rezultat, igru i igrače zasjenio još jedan Mamićev primitivni ispad, od HNS-a traži hitno kažnjavanje Dinamovog gazde.

Ali, iz "kuće hrvatskog nogometa" su poslovično suzdržani kada su u pitanju Mamićeva divljanja.

"Ovo nije prvi put da se Mamić ovako ponaša, došlo je vrijeme da se tom njegovom ponašanju napokon stane na kraj i da čelnici saveza napokon naprave ono što svi od njih očekujemo."
 
Bili su neovisno o tome uveli sankcije za šerifa iz Maksimira, izvršni predsjednik Dinama više nije dobrodošao na Poljud:

"Zdravko Mamić je tijekom derbija iskazao je sve karakteristike huliganskog ponašanja. Na žalost, to mu nije prvi put i zbog toga više nije dobrodošao u poljudsku ložu."
 
Brbić je komentirao izjavu drugog Mamića, Zorana, kako se na Poljudu "već devet godina dinamovce pljuje, vrijeđa i napada".
 
"To naprosto nije istina. Nikome iz delegacije Dinama nije upućena nijedna ružna riječ, nitko nije doživio neugodnosti osim Zdravka Mamića, koji ih je sam izazvao. Neka se Zoran Mamić zapita zašto je to tako i tko je za to kriv" poručio je Brbić treneru Dinama.

 

Pročitajte više