Brestovac potpisao novi ugovor s Gloryjem

Foto: Ivana Kaurloto/FightChannel

MLADEN BRESTOVAC je potpisao novi ugovor s elitnom svjetskom kick boksing promocijom Glory WS. Fight Site saznaje da su pregovori trajali čak nekoliko mjeseci, a Brestovčev menadžer Orsat Zovko nam je otkrio pojedinosti.
 
"Mladen je ovih dana potpisao novi ugovor s Gloryjem. Drago mi je da se radi o financijski i u svakom drugom smislu vrlo dobrom ugovoru za njega koji mu garantira tri meča. Prvi bi trebao odraditi svibnju ili lipnju, znači za nekoliko mjeseci", potvrdio nam je Zovko u kratkom razgovoru.
 
Upitali smo ga oko mogućeg protivnika, no Zovko je ostao suzdržan.
 
"Teško je o tome govoriti u ovom trenutku, no situacija je prilično čista. Mladen spada u sam svjetski vrh i već je u prvom nastupu za Glory nokautirao Jahffarra Wilnis pa mu kao mogući protivnici ostaju pet-šest najvećih imena u teškoj kategoriji."
 
Podsjećamo, Brestovac je na posljednjem FFC eventu u 2014. (FFC 17) osvojio i pojas prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši Poljaka Wiszlawa Kwasniewskog. Trenutačno plovi na nizu od 11 uzastopnih slavlja što ga svrstava među najuspješnije kickboksače današnjice. Među njegovim "žrtvama" su se u posljednje dvije godine našla i imena poput Lascenka, Munoza, Bouzidija, Wambe, Kroube ili već spomenutog Wilnisa.
 
Glory svoju sljedeću priredbu ima već narednog vikenda kada ćemo gledati okršaj Verhoevena i Zimmermana u glavnoj borbi 19. eventa. Naravno uz izravni prijenos na Fight Channelu.
 

Pročitajte više