Cain Velasquez: Ovo će biti rat od pet rundi, očekujem dugu i tešku borbu

Foto: Fightsite

CAIN VELASQUEZ ovog vikenda na UFC-u 188 očekuje rat od pet rundi protiv Fabricia Werduma. Prvak je svjestan kvaliteta svog protivnika, ali kaže kako će svima pokazati tko je pravi prvak.

Predsjednik UFC-a, Dana White, je optužio Velasquezov kamp AKA da su još uvijek u kamenom dobu po pitanju režima treninga te da je to razlog čestih ozljeda njihovih boraca. Cain je posljednji put nastupio krajem 2013., a voditelja emisije UFC Tonight, Kennyja Floriana, je zanimalo hoće li Cain promijeniti stil treniranja kako bi izbjegao ozljeđivanje.

"Radit ću sve isto kao i prije. To je rad. Nije to da se samo mi ozljeđujemo. To se događa i drugim borcima. Mi smo borci, spariramo i to se odražava na naše tijelo. Sad sam 100% zdrav i sretan sam kako je prošao trening kamp.", izjavio je Cain.

"Werdum je kompletni borac.", rekao je Velasquez o svom planu borbe. "Udara nogama i rukama. Jedan je od najboljih na tlu. Znam što trebam učiniti da bih ga pobijedio. Moram nabijati puno pritiska i bacati puno udaraca."

Floriana je zanimalo misli li Cain da je Werdumov pojas načinjen "od papira".

"On je privremeni prvak. Očigledno nije dobio pravi pojas. Sretan sam što ću svima pokazati tko je pravi prvak."

Velasquez je otkrio kakav rasplet meča očekuje.

"Nikad ne prognoziram mečeve. Uvijek kažem da će biti rat od pet rundi. Ako završi prije, to znači da sam nešto dobro napravio. Očekujem dugu i tešku borbu."

UFC 188 održava se u noći sa subote na nedjelju s početkom u 4 sata iza ponoći.

Pročitajte više