Carmelo Anthony utišao 20 tisuća navijača Clevelanda i pokvario LeBronov povratak

Foto: Guliver Images/Getty Images

SVE je bilo spremno za veliki spektakl u Clevelandu. LeBron James se vratio kući, a New York Knicksi trebali su poslužiti kao žrtveno janje u velikoj proslavi pred 20 tisuća navijača Clevelanda. Ipak, Knicksi su uspjeli pokvariti zabavu. Na krilima sjajnog Carmela Anthonyja koji je ubacio 25 poena, gosti iz New Yorka slavili su 95:90.

A sve je krenulo po planu. Cleveland je prvu četvrtinu završio sa sedam poena prednosti, ali LeBron i društvo stali su pred kraj druge dionice. Knicksi su na odmor otišli sa samo dva poena zaostatka (44:42), a u nastavku susreta probudio se Anthony koji je nemilosrdno kažnjavao Cavse.

LeBron je utakmicu završio sa 17 poena, dok je najefikasniji u redovima Clevelanda bio Kyrie Irving s 22 poena.

"Bila je ovo posebna noć za mene, ali drago mi je da je i to napokon završilo", rekao je LeBron nakon utakmice. "Kralj" je osam puta poklonio protivnicima loptu.

"Dodavao sam tamo gdje nije bilo mojih suigrača. Još uvijek nismo uigrani, ali siguran sam da će sve doći na svoje", nadodao je.

"Moramo izvući pouke iz ovog poraza", rekao je LeBron.

Crnogorac Vučević najbolji u porazu Orlanda

Od ostalih utakmica, Washington Wizardsi slavili su na gostovanju kod Orlando Magica sa 105:98. Prvo ime susreta bio je John Wall koji je ubacio 30 poena i upisao 12 asistencija, dok je kod poražene ekipe najbolji bio Crnogorac Nikola Vučević s 23 poena.

Minnesota je svladala Detroit sa 97:91, Dirk Nowitzki i Chandler Parsons predvodili su Dallas u pobjedi nad Utahom 120:100, a LA Clippersi bili su bolji od Oklahome 93:90.

 

Pročitajte više